Fasulyecim Yesimkvrg iyi diyelim iyi olalım inş 33+3 olduk erken doğum riskim var inş zamanında doğar kızım
Yesimkvrg Zeynep5561 ben boylarini ölçtüm çok bir fark yok zaten almışsın bebekler çok çabuk büyüyor zaten o yüzden tavsiyem 3 6 ay ben sadece 0 3 ay 2 tane alırım zaten hastane çıkışında da var 10 tane aldım tül 3 6 ay şimdi 6 9 ay alicam
Yesimkvrg Zeynep5561 ve bana hep zıbın çok al diyolar ve alt üst takım yoksa diğerlerini çok yiyemez boşa israf diyolar ama insan heves ediyor ilk çocukta 😅
Zeynep5561 Yesimkvrg bide kış bebeği kurutmak falan sıkıntı olur ilk günler 🙁ondan bu kadar 0-3 aldım🤔
1maviyol Yesimkvrg 15 haftalığız çok şükür herşey yolunda, yeni yeni çıkmaya başlayan göbeğim beni çok mutlu ediyo 😍bi de hareketlerini hissetsem daha güzel olacak
Yesimkvrg 1maviyol inşallah bir an önce hissedersin canım bende 18 haftaligim az az hissediyorum tam değil hala 😊
Simgedemirbas nedime3555 33+3 olduk 2000 kilo olduğunu söyledi geriden geliyorduk o bişey demedi bende soramadım hala geriden geliyor mutuz diye sana sordum 🤗
Dmlkrts Simgedemirbas bende 32+3 de gittim 1250 gram dedi bence 2 kilo gayet iyi masallah benim doktorum geri falanda demedi haftasina gore iyi dedi ama suan ben bizim geri oldugumuzu dusunmeye basladim
nedime3555 Simgedemirbas bence geriden gelme olarak düşünme eğer anne baba zayıf ise genetik olarak bebek aşırı kilolu olmuyor 😊 canını hiç sıkma
buseyusuf27 ebruakyuz22 bılmem kı yururken zorlanıyorum koltuga oturunca sol bacagımı kldramıyorum fln 🙄
Dmlkrts ebruakyuz22 sakızı deniycem vitaminlerden bahsedym doktoruma banada verirse cok iyi olur sağolun teşekkür ederim🙏😊