Dmlkrts Simgedemirbas bende 32+3 de gittim 1250 gram dedi bence 2 kilo gayet iyi masallah benim doktorum geri falanda demedi haftasina gore iyi dedi ama suan ben bizim geri oldugumuzu dusunmeye basladim
Simgedemirbas Dmlkrts bizim ilk haftalardan daha geriliğimiz vardı. Bir kaç hafta önce 2 hafta geriden geliyorduk ama şuan bildiğim kadarıyla 4-5 gün geriden geliyoruz çok şükür. Sağlıklı olsunlar da canım doğunca da kilo alırlar 🤗🥰
nedime3555 Simgedemirbas bence geriden gelme olarak düşünme eğer anne baba zayıf ise genetik olarak bebek aşırı kilolu olmuyor 😊 canını hiç sıkma
Simgedemirbas nedime3555 benim maşallahım var ama ilk hamileliğmde 72 kiloydum şuan 85 kiloyum normalde de zayıf olduğumu hiç hatırlamıyorum😂 kendimi bildim bileli tombik
Yesimkvrg 1maviyol çok zayıf değilim ama karnım baya gergin ve baya çıktı ama yavaş yavaş hissetmeye başladım ilk hamileliğim ya belki ondandır
Zdgnsym93 Yesimkvrg 17+2 yiz bugün. Çok şükür zorlu bir hamilelik geçirmedim arada ağrı sizi oluyor Tabi ki ama oglusumun canı sag Olsun. Tüm minikler sağlıkla gelsin 😊♥️