Betl4201 23+6 haftalık olduk yarından itibaren idari izne başlıcam ama evde nasıl zaman geçicek hiçbir fikrim yok biran önce doğsunda seveyim istiyorum bende :)
Dmlkrts Yesimkvrg 33+2 yalancı sancılar bel ağrısı mide yanması huzursuz bacak sendromu erken dogum riski sayarken yoruldum bende son demlerimdeyim ama kızıma kavusmama az kaldigi icin direniyorum artık sağlıkla gelsinler insallah🙏😊
ebruakyuz22 Dmlkrts mide yanmalarına sakız çiğnemek çok iyi geliyor ilk kızımda son üç ayım sakızla geçti onunla uyuyup uyandım. Huzursuz bacak sendromumda vardı doktor özel vitaminler yazmıştı hiç unutmuyorum 500 lira vermiştim 3 kutu ilaca ama çok iyi gelmişti inşallah biter kavuşursunuz yavrunuza
Monnarosaa Yesimkvrg 37. Haftadayım hergün bir yerimin ağırmasıyla uyanıyorum 🤦🏻♀️ Aşırı halsizlik sürekli yatma isteği var umarım çok bekletmeden gelir prenses 🥰
Zeynep5561 24+6 erken mi bilmiyorum ama alisverisle geciyo günlerim bide sürekli bı araştırmayla bitse hayırlısıyla eksikler🙊🙂
Yesimkvrg Zeynep5561 neler neler alıyorsun canım kaç tane tulum alıyorsun kaç tane alt üst takım alıyorsun ve kaç aylık aliyorsun
nedime3555 Simgedemirbas 2100 gr olduğunu söyledi doktor. İnsallah iyidir sizinki ne kadarlık kaç kilo 😊😊
Yesimkvrg nedime3555 daha doktor birşey demedi kilosu su kilo diye ama kilosu gayet iyi dedi inşallah iyidir 2 hafta sonra ayrintilim var onu dört gözle bekliyorum 😊
Simgedemirbas nedime3555 33+3 olduk 2000 kilo olduğunu söyledi geriden geliyorduk o bişey demedi bende soramadım hala geriden geliyor mutuz diye sana sordum 🤗
FatRam_1703 Yesimkvrg Çok Şükür bir sorunumuz yok şu anlık, 13 haftalığız 🌺Arada bir karnıma birşeyler oluyor bende anlamıyorum acaba ilk hareketleri olabilirmi bebeğimin? Cumartesi kontrolümüz var doktoruma soracağım bilgisi olanlar yazabilirmi 💁🏻♀️🥰
Birbahar Sonlara yaklaşıyoruz, gittikçe büyüyor bebişim bu yandan ona kavuşmayı dört gözle bekliyorum bi yandan doğum heyecani😊
ebruakyuz22 Çok kötü geçiyor mide bulantıları gaz sancıları halsizlik birde popom ağrıyor ya popo ağrır mı ya inşallah biter 12. Haftadan sonra yoksa beni çok zorlıycak tez zamanda kurtulalım hamişler 😭
a_s_a_f ebruakyuz22 doktorlar magnezyum öneriyor bacak sızlaması popo ağrısı vs için ben bulantı için prilam dr kullandım hala da kullanıyorum mucizevi birşey
Ozgee91 Yesimkvrg 14 haftalığım çok şükür bulantılarım dısında bir sorunumuz yok 🤗 saglıkla kucağımıza alalım insallah 🤲
Dmlkrts ebruakyuz22 sakızı deniycem vitaminlerden bahsedym doktoruma banada verirse cok iyi olur sağolun teşekkür ederim🙏😊
ebruakyuz22 buseyusuf27 yaaa sizinde i kalçanız ağrıyor benim 2 kızımada kalçam ağrıdı kız diye herhalde. Şimdide çok ağrıyor yine kız mıdır acaba ya 🤣
buseyusuf27 ebruakyuz22 bılmem kı yururken zorlanıyorum koltuga oturunca sol bacagımı kldramıyorum fln 🙄
Ebru_06 Yesimkvrg 31+6 haftalık hamileyim mide yanması kramplar tekmeler ve uykusuzluk dışında iyi 😃😃😇
ebruakyuz22 a_s_a_f ya bende deniycem haftaya kontrolüm var doktoruma danışıyım çünkü be yaşatıyor ne öldürüyor
Rmeysa_1661 Yesimkvrg 22 haftalık olduk 39 dakika önce ikinci gebeliğim çok şükür güzel gidiyor bu da bakalım sonu ne olur 🤗
Zeynep5561 Yesimkvrg beş tane altlı üstlü üçlü takım aldım üç tane tulum on tane kısa kollu zıbın on tane uzun kollu zıbın bı tane onlu hastane çıkışı bebek arabası bebek bakım çantası bunları aldım skmdilik aldıklarım 0-3 aylık bi kaç tanesi 3-6
Fabulas 11+1 deyiz 🧸 ara ara gelen bulantıları ve mide yanmasını saymazsak güzel gidiyor çok şükür, Allah öncelikle evlat hasreti çekenlere evlat nasip etsin, bizlere de kolay bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsin inşallahhh☺️