261018 Yesimkvrg 19+5 olduk bizde herşey güzel çok şükür ama omurgamın sağ tarafında bi ağrı oluyor doktor magnezyum eksikliği olabilir dedi böyle bi durum yaşayan var mı acaba aramızda
Gunayaltundas Yesimkvrg Resmen tükendim valla 😆 Artık bian önce doğurmak istiyorum ağrılar sızılar pesimi bıraksın istiyorum 😂
ikizminikler Aysin64 14 nisan mı 😂 ne tuhaf aynı gün tutunmuşlar felan 🌿 allah kucağımıza da sağsalim almayı nasip etsin
Girlpowerbabe Yesimkvrg 26. Haftadayım şimdiye kadar çook güzeell🥰 karnımın şişmesinden ve bebek hareketlerinden başka bir değişiklik olmadı bende henüz hamile değilmişim gibi devam🤣
Ozgecetindag Yesimkvrg bol sancili iskenceli 35 haftsligim dogurmak istiyorum artik iyice bedenim cöktü
Gamzesurucu Yesimkvrg sırt agrisi ve mide yanmasi haric cok sukur 👌 36. Haftadayim az kaldi korku, heyecan hepsi bir arada 😂
buseyusuf27 Yesimkvrg 34 hafta olduk kızımla miğde yanması,şişlikler ve kalca agrısı dısında bıseyımız yok şukur sabırsızlıkla beklıyoruz 🤗
ebruakyuz22 buseyusuf27 yaaa sizinde i kalçanız ağrıyor benim 2 kızımada kalçam ağrıdı kız diye herhalde. Şimdide çok ağrıyor yine kız mıdır acaba ya 🤣
nedime3555 Simgedemirbas 2100 gr olduğunu söyledi doktor. İnsallah iyidir sizinki ne kadarlık kaç kilo 😊😊