Paprika Uykulugebe işin garip tarafi ben senelerdir ekmek yemiyordum su an resmen ekmek batağına düştüm 😒
Paprika papatyagil hamilelikten önce hep erkek annnesi olacağımı hissederdim hamilelikte bu his kayboldu.Suan istemsiz hep Kız bebek kıyafetlerine bakıyorum kıyafetleri çok tatlı 😍
papatyagil Paprika merakla.bekliyorum acaba seninde kızmı umarim burda paylaşırsın takipteyim 😊tabi sağlıklı olsun
Paprika 1453Sm34 20 haftada üç kilo sağlıklı bence problem yok. Yediğiniz seyler de yememiz gerekenler
Dileksezer Paprika çok teşekkür ederim. Hepimizin bebeği sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🥰💓
Paprika Tugcebyr teşekkür ederim değişik bir süreç yemediğin şeylerden dolayı bile vicdan azabı cekiyorsun🤰
Bsmlh Neslihan1903 ben ekmeğe tamamen gömülü değilim tabi minik parça az yiyorum ben zeytin peynır o kadar bide kuruyemiş yiyorum ilk başlarda hep balık et yiyesim vardı midem kötü degıldı yiyordum bende 2 haftadır var yiyemiyorum 1kilo aldım ama gaz sancıdan duramıyorum
Neslihan1903 Bsmlh bir kilo Alman pek sorun değil ekmek makarna patates yiyorum dedin ya ondan dedim canım bunlar zorlar seni kusamazsın çile doktoruna danış iyi bir bulantı hapı versin rahat rahat ye yemeğini 🥰
Bsmlh Neslihan1903 o ben degılım canım öbür arkadaş🙈 ben nerde patates makarna ağzıma süremiyorum allahım be büyük nimet su zeytın😁🥰
Bsmlh Neslihan1903 postu açan arkadaş en başta onları yiyorum demiş canım ben valla meyve de çok az yiyebiliyorum bendeki 1kiloyada çok gaz var ondan da olabılır dedı dr lavabo sorunu🙈
Neslihan1903 Bsmlh hahaha karıştırmışım o zmn canım yaşlandım sanırım 😂😂 gaz hepimizde oluyor maalesef
Bsmlh Neslihan1903 ben sordum ya diyetisyen dedi yada sabahları 2kasık yulaf az sütle güne başla dedi ama ağıra sürmek ne mümkün
Neslihan1903 Bsmlh yulaf hayatta yiyemem ya spor yaparken bile zorla yiyordum 😫 varsın gazlı olayım ya 😂😂
Bsmlh Neslihan1903 🤣🤣 dimi bende aynı fikirdeyim sizin kaç suan haftanız benı 3 hafta sonra çağırdı doktor
Neslihan1903 Bsmlh ben şu an 12 haftalığım tam 🤗 bu gün ikili teste gireceğim inşallah hayırlı haberler alırım. Çok heyecanlı 😍