Neslihan1903 Bsmlh ama o yedikleriniz çok zararlı yarın bir gün Allah korusun gebelik şekeri tansiyon çıkabilir şu an kaç kilosunuz
Hilokee Paprika bende 7+5 oldum hala aynı kilomdayim ne verdim ne aldım açıkçası almadım acaba kötü müdür diyorum
Paprika Hilokee ilk üç ay verilen alınan kilonun bebeğe faydası yok.Suan kilo almamız bizim için sonrası için problem.
Uykulugebe Paprika bence aldığın kilo gayet normal ama fazla kilo almak istemiyorsan en azından ekmeği kes. Zaten bebek için bir besleyiciligi de yok.
Paprika Uykulugebe işin garip tarafi ben senelerdir ekmek yemiyordum su an resmen ekmek batağına düştüm 😒
Dileksezer Ben 14. Haftaya kadar Kadar hiç kilo almadım aksine 5kilo vermiştim . Şimdi 29.haftadayım ve 14 kilo aldım 15 Haftada .🤭
Hilcan Ben de 8. Haftadayım ne aldım ne verdim ama sürekli midem bulanık bulanık😢 ben de normalde ekmek yemeyen biriydim ama şimdi ekmeksiz bir şey yerken midem daha çok bulanıyor.Allahtan günde 3 lt suyumu içebiliyorum umarım 3. Ayda daha da kötü olmaz midem
Paprika Hilcan siz en azından su içebiliyormuşsunuz 🧿 ben su da içemiyorum bir litreyi ancak görebiliyorum
Bsmlh Neslihan1903 ben ekmeğe tamamen gömülü değilim tabi minik parça az yiyorum ben zeytin peynır o kadar bide kuruyemiş yiyorum ilk başlarda hep balık et yiyesim vardı midem kötü degıldı yiyordum bende 2 haftadır var yiyemiyorum 1kilo aldım ama gaz sancıdan duramıyorum
papatyagil Paprika kpnuyla6 alakasız ama bebeğiniz kız olacak sanırım bende kızımda asla protein ağırlıklı beslenemeidm hep ekmek karbonhidrat yiyebildim midem bulaniyrodu proteinden ama şimdi oğlumda proteine düştüm ekmek makarna yiyemiyorum midem bulanıyor ona rağmen 7 kilo aldim 20. Haftamdayim gereğinden fazla çok yememe rağmen belki vücudunuz ödem yapıyordur3 kabizliginizda varmış çok takmayın kafaniza kızımda 25 kilo ile doğuma gittim sonrasında 28 kilo verdim :)
Paprika papatyagil hamilelikten önce hep erkek annnesi olacağımı hissederdim hamilelikte bu his kayboldu.Suan istemsiz hep Kız bebek kıyafetlerine bakıyorum kıyafetleri çok tatlı 😍
ikincikezanne_ Paprika ben de aynı sizin gibiyim. 10 hafta oldu ilk 7 haftada 1 kilo almıştım hala aynı devam ediyor benim de canım çoğu şeyi istemiyor balık düşkünü bir insandım şimdi balık görünce midem bulanıyor et istemiyor yumurta istemiyor her şey midemi bulandırıyor ama ben de kusamıyorum sadece öğürtü oluyor. Hiç rahatlama yok yani hep bulantı. İlk hamileliğim de öyleydi. Sonradan düzeldim 13. Hafta civarında kendime geldim her şeyden yedim ondan sonra şimdi de öyle olmasını umut ediyorum. İnşallah sizin de öyle olur. Yiyebildiğiniz şeyleri yiyin zorlamayın kendinizi. Kiloyu çok kafaya takmayın stres de kilo yapıyor maalesef. İlk hamileliğimde toplamda 14 kilo aldım hepsi gitti doğumdan iki ay sonrasında eski Halime dönmüştüm. Sizin de öyle olur endişe etmeyin. Hep pozitif düşünün😊
Paprika ikincikezanne_ çok teşekkür ederim kilo alacağım garanti ama ben bu kadar erken beklemiyordum onun için kafaya taktım biraz 😐
Gigy 8.hafta benim de diyetisyene gidiyordum zaten öncesinde devam ediyorum şimdi de , sağlıklı şeyler yemeye bakıyorum,aşermek bence psikolojik kendimi frenliyorum çoğu zaman ya da kaçırınca ertesi gün midemi dinlendiriyorum 🤭