Paprika Hanımlar iyi akşamlar.Geçen hafta itibariyle bulantılarım başladı.Fakat çıkarmıyorum midemde sürekli bir hareketlilik var.Keşke kussam en azından rahatlarım diyorum.asla sebze protein yiyemiyorum.Karnım sürekli aç.Ekmek makarna ve patatesle beslendim sonuç on günde aldığım +1 kilo. İlk aylarda kilo almamak için neler yapıyorsunuz?
Bsmlh Paprika benımde 8.hafta 1kilo almışım ama ben tek ekmek zeytın yiyebiliyorum bide ev yoğurdu çok az
Tugcebyr Paprika ilk aylarda özel birşeye gerek yok aslında genelde çoğu hamile son aylarda kilo alır ben 61 kilo ile gebe kaldım 5. Ayımdayım halen 61
halitefe Paprika bol salata ye canım ben baya yiyorum rahatlatıyorda beni çok yeşillik katıyorum içinede marul, roka, maydanoz, reyhan, Fesleğen falan 19. Haftadayım 3 kilo aldım
Paprika Bsmlh ben ekmeği hayatımdan çıkarmıştım su an ekmeğe düştüm.Ekmek yiyince tuvalet olayları da sıkıntı yaratmaya başladı😢
Paprika Tugcebyr evet genelde üç ayda kilo verenler olmuş ben iki ay olmadan kilo aldım ondan korkuyorum. Normalde çok sağlıklı beslenirdim Suan sadece karbonhidrat yiyebiliyorum
Paprika halitefe salatayı severdim Suan içim almıyor.maydonozdan çok korkuyorum zaten yersem atom marul ve domates yiyebiliyorum
[silindi] Paprika her şeyi yiyorum bulantılarım başladı ama kusamıyorum ben de. Benim sorunum da kabızlık oldu. Kabızlıktan dolayı iyice şişti karnım. Zaten şişmanım beni gören 6 aylık gebe sanıyor 🙈🙈inşallah doğuma kadar almam bu kadar çok
Paprika [silindi] ben de o durumdayım göbeğim çıktı.Su da içemiyorum midemi bulandırıyor.umarım üç Aydan sonra normal düzene geçebilirim 🤦♀️
halitefe Paprika yok canım maydanoz çok yersen zararlı az miktarda salatadakinden bişey olmaz birde miden çok kötüyse mide bulantı hapı al prilam dr ben hala kullanıyorum çok işe yaradı
Bsmlh Paprika gazdan o göbek benımde aynı yulaf 2 yemek kaşığı az sütle sabah ye dedi Doktorum onu deneyecegım ben kolay kılo alamam normalde bu 1 kıloyu ben gaza baglıyorum 🙈
Neslihan1903 Paprika 12. Haftadayım bir gram almadım sebze et süt yumurta meyve ağırlıklı besleniyorum az az sık sık yiyorum asla ekmek yemiyorum 🤗
1453Sm34 Bende 20. Haftadayim 3 kilo almisim yemek yiyemiyorum kendi yaptigim yemegi ozelliklede sadece meyve
Paprika 1453Sm34 20 haftada üç kilo sağlıklı bence problem yok. Yediğiniz seyler de yememiz gerekenler
Paprika Tugcebyr teşekkür ederim değişik bir süreç yemediğin şeylerden dolayı bile vicdan azabı cekiyorsun🤰
AABT Paprika valla ben sürekli acıkıyorum midem bulandığındada bısey yemezsem gecmıyor bitürlü nasıl olcak acaba 😂