inthequeue 1 numara aldim 1 paket bende duruma göre 2 ye geçerim dedim 5 kiloya kadar kadar kullanılır

inthequeue sleppynin kaliplari cok dar bebeginizin kilosuna gore alin.Benim kizim 4 kilo dogdu 2 numara sleppy dar geldi.Goon 1 nimara aldim 2.5 rahat oldu yeni 2 numaraya gectik

inthequeue küçük olduğu için tahriş olmaması için sık değişiyorsunuz günde en az 10 bez benim 15 buluyordu. 2 tane 48 Li paket almıştım 96 tane . Onlarda bitikten sonra tekrar 96 paket aldım oda bitti. Yani toplam da 192 tane gitti. Ki oğlumun kilosu önden gidiyordu

inthequeue sleepy 1 numara 120 li aldım doğduktan sonra duruma göre devamını alıcam ama genel olarak sleepy bi tık küçük oluyormuş çok fazla alma 1 paket alabilirsin 1 numaradan

inthequeue bence cok degil canm bebekler ilk zaman cok bez harcıyo bence yeterli 👍🏻

inthequeue küçük paket al canım denemelik belki pişik yapar sızdırır memnun kalmazsin diye

inthequeue bence 2 numara al göbek bağını da düşün 1 numara bence küçük gelir oğlum 3500 doğmuştu ben 2 numara aldım o bile hafif dar olmuştu. Paket içi az olanlardan al ona göre değiştirirsin

MuhAnne ben sadece trendyol baby turco indirimi vardı ya tanışma paketi ondan aldım iki adet doğmalarına yakında prima alıcam memnuniyet durumuma göre de devam edicem hangisi olursa inşallah öyle hassas ciltli olmazlarda önüme geleni kullanabilirim 😂