Merhaba hanımlar sleepy bebek bezi almaya kesin karar verdim ama 1 beden mi alsam 2 mi karar veremedim.
1 beden 2-5 kg 2 beden 3-6kg yazıyor.
Yani normal ölçülerde doğan bir bebek için 1 numara gerekli mi sizce? 31. Haftada doktora gittiğimde bebeğim zaten 2 kiloydu. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler ☺️

inthequeue benim bildiğim 1 numara prematüre bebekler için uygun. Normal bebeklerin ki 2 numara ben de 2 numara aldım sıkmasın daha rahat olsun diye.

Nurmine Prematüre bebekler için 0 numarası var. 1 numara yeni doğan diye geçiyor

inthequeue 3900 doğdu bebeğim 1 numara kullandık 20 gün sonda 2 ye geçtik sleepy de .. ama sonra değiştirdim sızdırma yapıyordu hep prima premium care 2 numara kullanıyoruz

Bi paket yeni doğan al bence ben öyle yapacam canım

inthequeue bence 2 al sleepy biraz küçükmüş bende 2 numara alacağım

inthequeue valla oğlum 3200 doğdu hiç de milletin dediği gibi 1 numara küçük gelmedi gayet güzel kullandı. 1 ay boyunca kullandık 2 numaraya daha yeni geçtik. 1 numara al mutlaka anlatıldığı gibi değil.

inthequeue bebeğinizin kilosu suan ne bilmiyorum ama genelde 3 kilo falan doğuyorlar. Olması bi paket 1 numara al sonra da 2 ye geçersin

Benim oğlum 3650 doğdu, sleepy 1 numaradan 4 paket almıştım zor bitirdim lastikleri çok sıktı. Bence 2 alınabilir eğer erkek bebekse bezin çok sıkmaması daha sağlıklıymış zaten.

inthequeue 1 numara aldim 1 paket bende duruma göre 2 ye geçerim dedim 5 kiloya kadar kadar kullanılır

inthequeue sleppynin kaliplari cok dar bebeginizin kilosuna gore alin.Benim kizim 4 kilo dogdu 2 numara sleppy dar geldi.Goon 1 nimara aldim 2.5 rahat oldu yeni 2 numaraya gectik

inthequeue küçük olduğu için tahriş olmaması için sık değişiyorsunuz günde en az 10 bez benim 15 buluyordu. 2 tane 48 Li paket almıştım 96 tane . Onlarda bitikten sonra tekrar 96 paket aldım oda bitti. Yani toplam da 192 tane gitti. Ki oğlumun kilosu önden gidiyordu