feamtrmea Fndkkrdu ya bende sırf neden aldım pusetin üstüne örterim hastaneden çıkarken diye yoksa müslin bez bana saçma geliyo ucuz diye aldım geçtim deseni güzeldi😄
Edizinannesii feamtrmea ben biraz herşeyi hazır olsun diyetlerdenim daha sonra su eksik bu eksik aman şunu almadık demek istemiyorum belkide telaşın buyuzden 🤭
threestar Asude967 evet müslin bez çarşaf falan kalitesizdi ama açıkçası reflü yatağı ve babynesti begendim daha önce arkadaşım bebeğine kullanırken görmüştüm onunla aynı formattaydı ve fiyat kalite açısından iyi buldum
C34 Ben muslin bez , yorgan yastık, nevresim takımı,mama sandelyesi , babh nest aldım normalde hepsini e bebebten aldim ama yedegi bulunsun diye yinede aldim
Aysnr0507 C34 benim gittiğim yerde 3 4 tane vardı hatta akşamüstü başka bir şoka gitmiştim yoğurt almaya küvet seti oradakinde vardı küvet setide aldım
Babyy1S C34 mama sandalyesi hariç çoğu şey vardı Benm gittiğimde 60.120 penye çarşafla banyo oyuncaklarını aldım 15ekim A101 i bekliyorum onlar daha uygun kaliteli gibi geldi
Rehile Busraveminisi1 Bende aynı şeyleri gezdm başkada bişey gelmemişti Aldıklarımda gayet iyiydi bime gelicek ama bime gidemem diye Buranın kuvetini sevdm icinin deseni fln