halitefe C34 akşam gidip baby nest aldım inanılmaz güzeldi bimi bekliyordum ama burda bulunca aldım hemen
Rehile Zngn0435 Güle güle Kullanın Evet bende onu cok sevdim öyle olmasını Bime gelecek sade düz qaliba
Zngn0435 Rehile Teşekkür ederim.Evet Bim’e gelen düz ama onda da file var. Ben sevimli olmasını tercih ettim 😁
Maimai Hiç bişey yoktu ağız mendili nevresim dışında. Ben de banyo oyuncağı aldım duramadım 😂 Bimi bekliyorum inşallah yetişir bitmeden istediklerimizi alabiliriz
Merveu- Şok, a101 ve bim. Bu hafta üçü bebişlere çalışıyor. İhtiyacı olanlar bu haftayı iyi değerlendirsin💛
Minikmucizem6119 Meflug aynen bende bimi bekliyorum. Gerçi herşeyi hazır ama gene de insan birşeyler daha almak istiyor. Küvet seti şuan en iyi bim de sanırım. Şok da ve a101 de de var ama onlarda file yok. Bime gelennfileli diye gördüm
Meflug Minikmucizem6119 15 Ekim’de a101e de geliyormus bisiler. Ben çekmeceli şeyi alcam ama sanırım a101dekini. Onun rengi grili bin pembeli😁
momcemre1 Minikmucizem6119 henüz kullanmak nasip olmadı bebişim 30+4 de ama incelediğim kadarıyla iyi biraz da araştırmıştım önceden plastiği falan öyle incecik değil kullanışlı duruyor