Sedaca Yasemincanakci 58 ıle hamıle kaldım suan 66 kıloyum 31 haftalık ıkıncı gebelıgım dıkkat edıyorum yedıklerıme en azından sımdıye kadar edıyordum🤣🤣 ılk gebelıgımde 20 kılo aldım dogumda 10 u gıttı 6 aya kadarda eskı kıloma ınmıstım
Kubrataskran 52 kiloyla hamile kaldım. Doğuma kadar 21 kilo aldım yedim yedim durdum anca😂 3 ay oldu doğum yapalı 16 kilo verdim
Gamzes Yasemincanakci ben 51 kiloyla hamile kaldım 32. Haftayım 67 yim normale göre fazla aldım ama doktor sorun yok diyo
Deletedmom424 Yasemincanakci almaya bilirsin canım ben 30. Haftadayım sadece ilk 4 ay verdiğim 4 kiloyu almışım geri sadece. Ama alırsanda verirsin hiç moralini bozma yani 😊
Tuuceetkn Yasemincanakci ben 57 ile hamile kaldım daha yeni 7 haftalığım kusmaktan 54 e düştüm bakalım ne zaman almaya başlayacağım bu kusmalarım bitecek mi 😊
esilayy Yasemincanakci 60 la hamile kaldım bulantı ve kusmalardan dolayı 56 ya düştüm şuan 18+4 haftalık 57 olmuşum
nisanmaral Yasemincanakci inşallah :) ben diyetisyenimle önceden de kilo vermiştim ve hamilelik düşünüyorum olursa direk sana gelicem demiştim ve gittim 🙈
SKelebek Yasemincanakci o kilo vermen sana çok fayda edecek. 65tim hamilelik öncesi spor yaptım 62 ye düştüm şimdi 35. Haftadayım 73 kiloyum 🥰 ama hala dikkat ediyorum çok kısıtlamıyorum ama tatlı-ekmek ve gece yememeye çalışıyorum 🤗
Ezgim Yasemincanakci gebeliklerimde öyle oluyor genelde ama emzirme döneminde bunu koruyamiyorum malesef 😔 ama inşaallah bundan sonra korurum
Hande-yldz 75 kilo ile hamile kaldım 7 haftalık şuan. tartıldım 75 kiloyum gene ama bünyem kilo almaya çok müsait dikkat etmem lazım
Eavsar Yasemincanakci ben 48le hamile kaldım 23 haftalığız 55 kilo oldum doktorum 60la Doğum yaparsın ortalama dedi. Ama şuna hiç karnım yok gibi yani iç karnım geniş diyebilirim bu durumdan dolayıda çok kilo almadım seninde bedenine göre değişkenlik gösterebilir. Örn- kuzenim 46 ile hamile kaldı 23 kilo aldı Doğuma kadar
Fatihinannesiii Bende ilk üç ay kilo almıyorum ama sonrasında çok iştahım açılıyor, 53 le hamile kaldım 65 kiloyum bir ay kaldı doğuma
Callmeru Yasemincanakci aynı ben ben de 87ydim diyetisyene başlamıştım daha hamile olduğumu öğrenmeden önce beraber kısa sürede 4 kilo verdik simdi ben kusmaktan 81 e düştüm. Hala kilom çok yüksek doğru düzgün yemek yiyemiyorum şimdilik öyle bir iştahım yok ama iştahım olduğunda kendimi tutamamaktan korkuyorum
Yasemincanakci Callmeru Doktorunuz yürüyüşü öneriyorsa hiç vazgeçmeyin bu süreci en normal şartlarda atlatmak 🙂