DiplomaliEvHanimi Yasemincanakci meraba canim bende 87 den 82 e dustum ayni senin gibi daha da verecektim ama hamile olduğumu ogrendim suan 27. Haftamdayim ve 87 kiloyum sadece 5 kilo aldim 😊
DiplomaliEvHanimi Yasemincanakci 900 grami bebek olsa suyu falan 1.5 kilosu bebek zaten gogusler falan 2 kilo ben ,3 kilo falan almis oldum 😊
Durukusunannesi Gamzelim_ 30 haftalık hamileyim canım 2 kilo almıştım şeker çıkınca ekmeği azalttım 1 kilosunu verdim 1 kiloyla devam ediyoruz şuan
KardelenYB Yasemincanakci en fazla 9 kilo Alman lazım doktorlar böyle olması gerektiğini söylüyorlar ben 8 aldım 82 ydi 90 oldum 36. Haftadayım bir aydır sabit tutmaya çalışıyorum kilomu 😬
Yasemincanakci Gamzelim_ yarın kontrolden sonra haber verir misinizzz😃 bende 7+2 de kalp atışı için gideceğim inşallah duyarızzz 😃çok heyecanlı
Musabzehra Yasemincanakci 53 kiloyla hamile kaldım . Şuan yaklaşık 25 haftalık hamileyim ve 58 kiloyum🥰
Yasemincanakci Ezgim hamile kaldığınız kilodan daha zayıf bi şekilde ilerliyorsunuz ve doğuma da çok az kalmışşş :)))
Humaninannesi20 66 kilo ile kaldım 2 hafta önce 67 idim bu hafta 66 ya düşmüşüm yine 35+3 üm.Ama kilo verip tekrar 66 ya çıktım baştan beri sadece 1 kilo almadım.Kimi insan emzirirken alıyormuş bakalım ben onlardan mıyım 😐
Yasemincanakci Momtobe54 kesinlikle bünye meselesi bu konuşmalardan bunu aldım :) inşallah öyle olur da çok almadan bu süreci sağlıkla atlatırız :))
Ezgim Yasemincanakci gebeliklerimde öyle oluyor genelde ama emzirme döneminde bunu koruyamiyorum malesef 😔 ama inşaallah bundan sonra korurum
aezgi 53 le hamie kaldım 59 oldum 27.haftamdayım umarmm cok almam canım neler neler istiyor ama tutuyorum kendimi😃
nisanmaral Yasemincanakci diyetisyendeki tartıya göre 62.8dim, şu an vermeye çalışıyorum. Hedefimiz 57yi görmek ama biraz iştahımı tumayıp zaman kaybettik 59u görürsem bi 2 3 haftaya ne ala 😅😅 şu an 9+1im.
Yasemincanakci nisanmaral ay inşallah sağlıkla doğum yaparız da bende çok almak istemiyorum diyetisyenle sağlıklı yaşam şart :)
nisanmaral Yasemincanakci inşallah :) ben diyetisyenimle önceden de kilo vermiştim ve hamilelik düşünüyorum olursa direk sana gelicem demiştim ve gittim 🙈