ebruakyuz22 Yasemincanakci bende 58le hamile kaldım şuan 62yim ve daha 10 haftalık gebeyim inşallah çok almadan bitiririz bu uzun yolculuğu 😊
Yasemincanakci Callmeru Doktorunuz yürüyüşü öneriyorsa hiç vazgeçmeyin bu süreci en normal şartlarda atlatmak 🙂
Callmeru Yasemincanakci maalesef yataktan kalkamıyorum sürekli çarpıntı ve bulantı halindeyim iki gün sonra tam 3 aylık olucam inşallah dedikleri gibi biraz rahatlarım, eğer rahatlayabilirsem istiyorum dışarı çıkıp sahile yada caddeye yürüyüş yapmak
SalEz Yasemincanakci 49 kilo ile hamile kaldım en son 62 kiloydum cuma doktor kontrolü var bakalım kaç olmuşuz
Byzgvnl Yasemincanakci 57 ile hamile kaldım 33. Haftadayım 64 kilo olmuşum başlarda çok dikkat ettim yediğime içtiğime ama son zamanlarda taşınma işim vardı ve elden bıraktım hemen kilo almaya başladım bu arada gebelik şekerim var ve tekrar dikkat etmem lazım 😂
Evinongann Yasemincanakci 57 kilo ile hamile kaldım 3 aylık olduk 600 gram aldım , böyle azar azar alarak devam ederim inşaallah
Yasemincanakci Callmeru umarım kısa sürede geçer ve hamişliğin keyifli anlarını yaşamaya başlarsınız :)
gozdeyilmaz Yasemincanakci 91 kilo ile hamile kaldım 20 haftalık oldum 94 95 kilo arası gidip geliyorum
Duygu-pktli Yasemincanakci 75.5 kilo ile hamile kaldım. 71 kiloya düştüm. Bugün 24 haftalık olduk ve sağlık ocağında kilomu ölçtüm 74 kilo olmuşum.