Selenasik Ebru2403 Ebru2403 Ebru2403 dotoğraf yükleyemedim hata verdi gönderdiğim linke tıklayın foroğraflarda LİNA yazan kapı süsü, dönence , yastık benimkiler :)
Selenasik Ebru2403 kapı süsü 140 dönence 120 yastık 60 Böyleydi sanırım fiyatları siz isterseniz sayfayla konuşun bir belki yanlış hatırlıyorumdur :)
Bestepe Ben kendim yaptım inanın çok kolay ve çok zevkli hem maliyet açısındanda daha uygun, 60 TL tuttu sadece https://imgyukle.com/i/5vYMzc
Mom42 Bestepe aynen benimde öyle bi fiyat tuttu hiç o paraları vermeye değmez hem ne güzel elimiz deymiş oluyor çok da zevkli yapımı eline sağlık çok güzel olmuş🥰
OA3905 Ebru2403 canım gokkusagıatolye de yaptırdım İnstagram dan bakabilirsin çok memnun kaldım harika geldi ürün paketlemedik falan harikaydı herkes nerde yaptırdığımı sordu gösterişli duruyor
seevdee OA3905 ben de bu sayfaya yazdım bugun bence de en dolu ve isciligi guzel olan bu sayfanın. Cok guzel olmus sizinki de gule gule kullanın😊
Havin-11 Arkadaşım yapıyor çok güzel ve uygun fiyata instagramda macrome_ bohem sayfası mesaj atıp istediğiniz ürünü gösterip fiyat alabilirsiniz memnun kalacağınızdan eminim
Zeynepekr Ebru2403 Epey bi video izledim modele karar verdim , malzemeleri instagramdan sipariş verdim , malzemedeposu diye bir sayfadan çok uyguna geldi.
Gok-Cag-26 TubaHazal https://urun.n11.com/dekoratif-objeler/ahsap-isimli-makrome-kasnak-P421159481 buradan sipariş verdim çok kısa sürede elime ulaştı sonra süsledim ☺️
Bestepe Sltnanne İzmir’de yaşıyorum ben kemaraltından temin etmiştim ama İnstagram sitesi @desing.e2 sitesinde de bulabilirsiniz.
Mom42 Ebru2403 Ben instagramdan malzemelerini alıp kendim yaptım canım aşırı pahalı yapıyorlar YouTube da videoları var ve çok basit yaparsın
26262626 Mom42 canım 4 yapraklı normal bi model kapı süsü yapacağım bende. Natural renk ne kadar alsam yeter sence. Rekli 4 tane de yaprak yapıcam ona ne kadar gider. Yardımcı olur musun
Gd1992 Ebru2403 evet cnm benm arkdsım yapıyor sayfasını yeni actı ama bu işin ıcındeydı yani banada o yapıyor