Bestepe Sltnanne İzmir’de yaşıyorum ben kemaraltından temin etmiştim ama İnstagram sitesi @desing.e2 sitesinde de bulabilirsiniz.
Gok-Cag-26 TubaHazal https://urun.n11.com/dekoratif-objeler/ahsap-isimli-makrome-kasnak-P421159481 buradan sipariş verdim çok kısa sürede elime ulaştı sonra süsledim ☺️
eliff26 Ebru2403 kendim yaptım bebege değil ama ben daire kapıma yaptım çok güzel oldu bir de arkadaşın bebegine yaptım hediye olarak o da çok güzel oldu
26262626 Mom42 canım 4 yapraklı normal bi model kapı süsü yapacağım bende. Natural renk ne kadar alsam yeter sence. Rekli 4 tane de yaprak yapıcam ona ne kadar gider. Yardımcı olur musun
Mom42 26262626 Kuzum benim yaptığım bu böyle birşey mi istiyorsun malzemelerini ben instagramdan malzemedeposu sayfasından aldım
minnie11 Ebru2403 instagramda dm_modernmakrome diye bir sayfaya yaptırdım. 160 TL ye. Hatta 185 TL ye de avize yaptırdım. Henüz elime ulaşmadı ama görünümü iyi
26262626 Mom42 evet canım sadece alt kısımdaki iplerini biraz daha uzun yapıcam. Ne kadar almam gerekir ipi
Sltnanne Mom42 kasnağı sipariş ettiğinizde renkli miydi yoksa siz mi boyadınız çok beğendim elinize sağlık
Mom42 Bestepe aynen benimde öyle bi fiyat tuttu hiç o paraları vermeye değmez hem ne güzel elimiz deymiş oluyor çok da zevkli yapımı eline sağlık çok güzel olmuş🥰
seevdee OA3905 ben de bu sayfaya yazdım bugun bence de en dolu ve isciligi guzel olan bu sayfanın. Cok guzel olmus sizinki de gule gule kullanın😊
OA3905 seevdee Kesinlikle çok makrome sayfasına baktım tesadüf eseri önüme çıkan bi sayfaydı ama en güzel bu sayfa her sayfa da olan modeller gibi de değil daha değişik daha canlı. Teşekkür ederim bu arada :)
kadriyEbe Canım ben ömay makrome diye bi sayfa var instagramda orda yaptırdım 150 TL miş normalde kampanya varmış 120 TL ye yaptırdım, sayfadaki Ecrin isimli olan benim yaptırdığım ,ben memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim 🙏🏻🙏🏻
Kelebek_111 Ebru2403 instagramda makromente sayfasına yaptırdım çok ilgiliydi ve memnun kaldım çok güzel oldu
htcedgn Ebru2403 benim arkadaşım yapıyor. Ben ona yaptıracağım, sayfasına bi bakın isterseniz👇🏼 https://instagram.com/nur_un_elinden_?igshid=neja68kfgr0t