Esraaelisa1 Ebru2403 esttasarim sayfası var instagramda çok güzel yapıyor başka şeylerde yapıyor instagramdan bakabilirsin
goktugismom Bizde kendimiz yaptık annemle inanın daha kolay ve ucuz youtube da bir sütü videosu var ipleri trendyoldan aldım çok da güzel oldu
Gok-Cag-26 Ben direk kendim yaptım. Çok kolay oldu. İsmi yazan kasnak sipariş verdim gelince de makrome ile süsledim hem çok eğlenceli hem de kolay oldu. ☺️
Ebru2403 Zeynepekr nasıl yapacaksınız biliyormusunuz yoksa internetteki bakacaksınız birde malzemesini nereden temin ettiniz
Zeynepekr Ebru2403 Epey bi video izledim modele karar verdim , malzemeleri instagramdan sipariş verdim , malzemedeposu diye bir sayfadan çok uyguna geldi.
Selenasik Ebru2403 bende arkadaşıma yaptırdım birde piyasaya göre çokta uyguna yapıyor. Dönence , isimli yastık falanda yapıyor bir bakın derim. https://instagram.com/magicknotsmakrome?igshid=1gfd30kwazs5k Fotoğrafta yükliyim görmüş olursunuz :)
Selenasik Ebru2403 Ebru2403 Ebru2403 dotoğraf yükleyemedim hata verdi gönderdiğim linke tıklayın foroğraflarda LİNA yazan kapı süsü, dönence , yastık benimkiler :)