Edizinannesii Astadavistabeybi yok canım bebisler kilolu oluyor eğer öyle olursa dediğim gibi normal doğum olmuyor 🤷♀️
Hilokee Srhtzlyh yaa bak sen bide karşında mi yiyor 🤣😅 bizimki yasak diyor yemiyor sağolsun ama ben yiyorum bazen napim😃
Srhtzlyh Hilokee aslında yemiyor ben canım çekerse önüne koyuyorum bak sana ne getirdim diye. Sonra bende yavaştan yanaşıyorum o tarafa😁. Azcık plan yapıyorum oda kıyamıyo tamam ye ama azcık diyo🤭
Hilokee MyLittleHeart ben evde kola varsa kardeşlerime götürsünler diye veriyorum boş duruyor eşimde fazla icmeyince 😃
Hilokee Jdiebsh insanın canı birden çekiyor benim hele dışardaki yemekleri canım çok cekiyor yaa . Döner tantuni fln offf
Jdiebsh Hilokee donerden nedense tiksindim gibi bisi oldu normalde nasi severdim yerdim ama cig kofte falan olsun bol bol yedim baska seyler 😄
Mom103 Hilokee turşuuuuuuu doktorum liste vermişti orda yememek gerek diye yazıyo ama dün ninem gilde bi kokusu geldi amaan açtim kovada bi kokusu vurdu dayanamadim gitdim geldim yedim ya ama akşamina gaz sancısı çektim çok fena ☺☺
Yarim_Kilo_Kiyma Hilokee Çok yok ama arada şerbet yapıyorum içiyorum . Hatta az önce ilk kez hamburger yedim ama eşim yaptı evde. Buarada diyetisyen ile çalışıyorum 😁 kaçamak var mı diye sorduğunda tabi kiii hayır diyorum 🤪 olursa size itiraf ederim diyorum.
Allya Ben de dayanamadım kumru yedim 2 3 defa salam sosis falan😣aslında yenmemesi gerekiyor ama napiyim çok cnm istedi kumruyu çok seviyorum