Srhtzlyh Hilokee aslında yemiyor ben canım çekerse önüne koyuyorum bak sana ne getirdim diye. Sonra bende yavaştan yanaşıyorum o tarafa😁. Azcık plan yapıyorum oda kıyamıyo tamam ye ama azcık diyo🤭
RabiaKURU Hilokee valla her şeyi yedim içtim canım bebeğiminde gelişimi çok iyi çok şükür. Abur cuburda çok yedim bebeğe kilo aldıracak şeyleride araştırıp çok yedim 😋 37+5iz 3400 kilosu. Şunu yeme bunu yeme diyenlere bakma canım ne istiyorsa abartmadan ye eğer bir sağlık problemin yoksa tabiki ☺️
turansmom1 Hilokee malesef bende bir kere mandalina bulamadiğım için mandalinalı soda içtim dahada ağzıma sürmedim. Bebişlerin sağliğı yerindeyse bir sıkıntı olmaz 🙂
Hilokee Baobap ya sucuk salam fln çiğ kaldığında toksoplazma adında parazit taşıma ihtimali oluyormuş gebeler için iyi değilmiş tüketmemek öneriliyor sucuk salam sosis vs.
Baobap Hilokee bu saydıklarınızla ilgli doktorum bilgi vermişti bana. Sucuk salam pastırma gibi gıdalar çiğ değil, ısıl işlem görmüş ürünler. Toksoplazma direk çiğ et ve yıkanmamış sebzeden geçebiliyor. Birde kedi kakasından. Çok takmayın yani☺️
Baobap Hilokee internet bu konularda çok fazla kirli bilgi içeriyor. Her şeyi yasaklıyor. En küçük sorunu kocaman yapıyor. Bence bu tarz meraklarınızı her zaman doktorunuza danışarak giderin😊