Elfynsmr Hilokee ay güldüm ya aynı benim kafa 😂 ama bağımlılık yapıyor bu tostta ya yesem hergün yerim yedimde işte 2 ay sonra şeker fırladı 😁 bende bilmiyodum bilmeden daha iyiydi diyet yapması çok zor şimdi neyse bebeğim iyi olsunda ☺️
ikiponcik_annesi Valla ben ilk gebeliğimde cok hararet yapıyodu kola içiyodum napıym 😒 bu hamileliğim cok yeni henuz hersey midemi bulandırıyo ama cips çok seviyorum sürekli yemek istiyorum tuzlu baharatlı filan ya mideme iyi geliyo gibi ne bileyim 🤪
Rotinda17 Hilokee ÇİKOLATAA 😋 allahım olsada yesem bir haftadır yiyemiyorum nassııll canım istiyor bir bilseniz 😌
Astadavistabeybi Edizinannesii un ve şekeri kes demesi bebeğin önden gitmesinden dolayı mı acaba yoksa biz kilo almayalım diye mi benimde doktorum hamur işleri kızartma ve pilavı azaltalım dedi
Edizinannesii Astadavistabeybi bebeğin kilo almasını önlemek için. Kilo ve kafa çevresi önden gidiyor ve son haftalara doğru normale binmesi gerekir olmazsa eğer sezaryen olur dedi.
Astadavistabeybi Edizinannesii yaaa bende 24 te gittiğimde bana kilosu 750 gr dedim yarım kilo fazlamız var hamur işlerini pilavı ve kızartmayı azaltalım dedi bende ben kilo aldım sandım ama 3 kilo aldım sadece
Edizinannesii Astadavistabeybi yok canım bebisler kilolu oluyor eğer öyle olursa dediğim gibi normal doğum olmuyor 🤷♀️
Hilokee Srhtzlyh yaa bak sen bide karşında mi yiyor 🤣😅 bizimki yasak diyor yemiyor sağolsun ama ben yiyorum bazen napim😃
Yenianne001 Hilokee jelibon 2 adet çok canım çekerse, kek ve cips. Moralimi düzeltiyor kilo da almadım napıyım ona güvenip yiyorum 8+5
Laila26 7aydir dilime cips cola hamburger falan deymedi valla tuttum kendimi. Ama son haftalardir cikolatayi fazla abartiyorum biraz 🤦🏼♀️
MyLittleHeart Hilokee Kola asla sevmezdim hamileliğimden beri canım istiyor içmek istedim eşim izin vermedi ona koyarken bardağından çaktırman bir yudum alıyorum 😂 canımın çekmesi gitsn napaym
Hilokee MyLittleHeart ben evde kola varsa kardeşlerime götürsünler diye veriyorum boş duruyor eşimde fazla icmeyince 😃