mrvtbkk muhendisanne1 Biraz zor oluyor göbüşle ama bence bebekle beraber zamanlarınızın tadını çıkarın ☺️ Hamileliğim biraz zor geçti ama göbeğimi ve bebek hareketlerini özledim gerçekten ☺️ Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah
muhendisanne1 mrvtbkk ya herkes hamileliğini özlediğini söylüyor bende göbüşümü seviyorum ama olsun gelsin artık oğlum 😍
mrvtbkk Lazanne Dikişlerim benim de hala acıyor daha azaldı ama bana da doktor normal dedi düşseler de rahatlasam diye bakıyorum. Kaç tane bilmiyorum ama içten dışa 3 kat dedi diktim ama çok değil dedi doktor. İdrarımı kaçırdığımı farkettim sizde var mı öyle bir sorun?
Helenjr Merhaba öncelikle yavrunuzu Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah. Hayırlısı ile bir kaç hafta içinde bende o hastanede doğum yapacağım. Bir kaç sorum var size. Herşeyden memnun kaldınız bir öneriniz tavsiyeniz var mı? Ziyaretçi müsade ediyorlar mı? Öneri ya da tavsiyeniz var mı?
mrvtbkk 1Kubrakara Doğumda yanıma sadece 1 kadın refakatçiye müsade ettiler. Doğum sonrası ziyaretçiye izin vermiyoruz dediler ama birkaç ziyaretçim oldu sorun olmadı. Zaten koronadan dolayı biz de kimseyi istemedik pek zor olmadı yani. Nefes için de ebeler çok yardımcı oldu nasıl yapacağım konusunda. Derin nefes burundan al ağızdan ver şeklinde. Dişlerimi sıkmamamı istediler karın kaslarını sıkıyormuş. Bir de kendimi rahat bırakmaya çalıştım sancı esnasında sıkmak yerine.Pilates topunda da sancı esnasında nefes ve zıplama yaptırdılar ama gerçekten zordu, bebeğin başını aşağı indirmek için yaptılar. Keşke eğitimlerine katılabilseydim belki video falan vardır internette size yardımcı olabilecek ben pek bulamamıştım
MeyraEylulBallisi mrvtbkk çok güzel bi doğum hikayesi 🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗 bende 38+3 üm bugün bu hafta içinde doğurmak istiyorum bendee yaa 😂
mrvtbkk MeyraEylulBallisi Çok teşekkür ederim canım ☺️ Allah size de kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Guluc GlerEsra sorma ya senin kaç kaftalık canım valla şuan bile bastırıyor bir yandan çay içiyorum bir yandan hurma yiyorum 😂 akşamada ilişkiye gireriz getirtcem inşallah 😂 birazda çarşıda gezdim bugun ümüdim cok yüksek bu geceden 😂
GlerEsra Guluc 37+4 oldu ama kasılmalarım çok oluyor bazen de adet ağrısı gibi ağrım oluyor sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor Bide yürürken çok baskı hisediyorum yarın kontrolümüz var bakalım 😇
Guluc GlerEsra valla canım dediğin gbi benimde 36 dan beri böyle sağ salim kavuşuruz inşallah evlatlarımıza 🙏🏻
Wonderanne mrvtbkk Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
mrvtbkk Wonderanne Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️ Tüm hamilelere de inşallah Allah yardımcı olsun
mrvtbkk Rmysa23 Emin değilim ama en azından 15-20dk sürdü bence. Bebeğin işi bitmişti aşıları muayeneleri hazırlıkları ben odaya girdikten 5-10 dk sonra geldi çünkü. Dayanılmayacak bir acı değil ama rahatsızlık vericiydi. Doğum esnasında ağrı eşiği yükseliyor bence o anda önemsiz geldi dikiş acısı, eli çok hafif biri damar yolu açar gibi diyebilirim.
Bsraydin Sağlıkla huzurla büyütün inşallah..💗 hangi dr a gittniz…refekatciye ve eşe de test yapılıyor mu? Bn de megaya gidiyorum son 1ayim kaldi 😟😅
mrvtbkk Bsraydin Çok teşekkür ederim ☺️ Ben Elif Çiler Eren’e gidiyorum, oldukça memnunum Elif hanım sağolsun çok yardımcı oldu tüm süreçte. Sadece bana test yaptılar hastanede
Bgy34 Gözünüz aydın çok hayırlı bir ömrü olsun, benim 39+3 hala bir şey yok 🤭 bu sancı galiba diyorum çok bir şey gelmiyor 😊 doktorum 41 e kadar bekleyebiliriz dedi bakalım nasıl olacak
mrvtbkk Bgy34 Allah hakkınızda hayırlısı versin inşallah sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza miniğinizi
Fahriye-7 Bgy34 bende aynıyım valla hiç bi belirti yok 39+3 az çok kendimi edeyim demiyor hiç miniğim 😄
Rmysa23 mrvtbkk çok teşekkür ederim aydınlattığını için ne güzel kavuştun yavruna maşallah 🥰. 32 haftalık oldum bugün heyecan,merak, stres, kaygı, mutluluk tüm duygular karnakarışıklaştı içimde😄 darısı bize olsun inşallah