mrvtbkk Guluc Evet canım ya benim de öyleydi bir gün adet sancısı gibi sancı oluyordu sonra geçiyordu, 2 cm açıklık ve düzensiz sancılar görünüyordu ben hissetmesinde .İnşallah sen de sağlıkla kolaylıkla alırsın bebişini kucağına ☺️
Rmysa23 mrvtbkk çok teşekkür ederim aydınlattığını için ne güzel kavuştun yavruna maşallah 🥰. 32 haftalık oldum bugün heyecan,merak, stres, kaygı, mutluluk tüm duygular karnakarışıklaştı içimde😄 darısı bize olsun inşallah
mrvtbkk eda8510 Ben 64 kilo ile hamile kalmıştım, 80 ile doğuma girdim. Şu an baya ödem atıyorum tartılmadım ama. Göbeğim çok çok az şu anda ☺️ Daha fazla kilosu olanlarda durum ne bilmiyorum
mrvtbkk 1Kubrakara Ebeler çok yardımcı oldular o konuda, Derin ve burundan nefes alıp ağızdan veriyorsunuz. Dişlerinizi sıkmayın karın kaslarınız da kasılıyor dediler. Kendini serbest bırakmak zor ama o da iyi geliyor. Keşke korona olmasaydı da eğitim alabilseydik diyorum gerçekten ağrıyı azaltıyor.
mrvtbkk ipekayan Ben de çok teşekkür ederim ☺️ İnşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın siz de Uras bebeği
Fahriye-7 Bgy34 bende aynıyım valla hiç bi belirti yok 39+3 az çok kendimi edeyim demiyor hiç miniğim 😄
YelizUgur 38+3 yarın için sezaryene gün verdi doktorum bebeğim hala ters pozisyonda duruyor be artık döneceğini zannetmiyorum dedi doktorum ara ara hafif hafif sancı gelip gidiyor normal doğuma çok heves etmiştim içim biraz buruk o yüzden ama nasibimde bu varmış diyorum mecburen 😏
Guluc YelizUgur üzme canım kendini vardır bundada bir hayır sag salim kucağına al yavrunu inşallah 🙏🏻❤️
TgceSrbst Deletedmom413 Vallaha acayip korkuyorum ya her an sancim mi.gelcek.ne.olcak nasil olcak diye beklemedeyim
muhendisanne1 mrvtbkk ya herkes hamileliğini özlediğini söylüyor bende göbüşümü seviyorum ama olsun gelsin artık oğlum 😍
Deletedmom413 TgceSrbst sorma sorma hastaneye gidince normal muayeneye bile elim ayağım kesiliyor aşırı korkuyorum ama kaçış yok 😂