Gamzesurucu Cemre15 ben cok memnunum 36.haftaya girdim cevremden de gidenler cok, hastaneden de doktordan da memnun kaldılar
Ysd00 Cemre15 daha doğum yapmadım ama kadın doğum yeri temiz geldi bana. Doktorum falan bayağı ilgili. Daha önce aynı hastanede çalıştığım doktorda Esentepede doğum yapmıştı. :)
Bmom Cemre15 ben önce yıldırım doruğa gidiyordum hastane bana iç açıcı gelmedi yorumları iyi degildi doktor embiye hanıma gitmek istedim takipli hasta dışında randevu almiyordu o yüzden bıraktım hayat hastanesi gayet temiz ve personeller ilgili
Hurmuz16 Cemre15 evet canım Embiye yılmaza gidiyorum çok memnunum iyiki tanımışım iyiki ona gidiyorum 1 kere gidersen nedemek istediğimi anlarsın canım mutlaka gitmeni tavsiye ediyorum 🥰🥰😍
Asx Hurmuz16 ilk gebeliğimde dış gebelik mi değil mi teşhis koyamadı. Başka hastaneye gittim Hemen anında teşhis koydular. Bir daha da hiç gitmedim
Melike0657 Hurmuz16 benimde arkadaşım normal yapacakken sezaryana teşvik etti sancısı gelmeden epidural not al yaptırdı am dedi sonra kaç saat sancı çektikten sonra sezaryana yaptılar ben de bir daha ona gitmedim. Biraz sezaryana yanlısı olduğunu düşünüyorum
esmirna16 Cemre15 Jimere gidiyorum muayne 240 civarı indirimli gittiğim için +/- olabilir mauyne ucretinde. sezeryan doğumda yanlış bilmiyorsam 6000 civarı henüz konuşmadık doğum ücretini
fatihmerve25 Cemre15 esentepede setbaşı doruk hastanesine gidiyorum Dr Nuray KUZUKIRAN doktorum muayene ücreti 85 TL normal doğum 3000 sezeryan 3700 epidural ek +400 doktorumdan ve hastaneden memnunum
N8M2702 Hayat hastanesine Naile Gökçe gidiyorum. Eşimin sendikası olduğu için muayene ücreti 125 veriyoruz. Doğumda normal ve sezeryan fiyatı aynı 2950 tl fakat sendika olduğu için 2650 tl vericez.
burcumelis esrakrt doğum mu 14.000 bin 🤭🤭🤭🤭🤭 emre beye esentepedeyken gidiyodum snra muahane acınca bıraktım o ne pahalı dogum öyle ya cok sacmaymış😁