Nermin1002 Cemre15 medikalparkta Rukiye gönüllüye gidiyorum 160 lira sanırım biz eşimin işyerinden kaynaklı biraz indirimli gidiyoruz o yüzden net bişey söyleyemicem
Bmom Cemre15 bende hayat hastanesine gidiyorum hilal hanıma arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryan 2500 ödedi muayene ucreti 135
Evloilfkan Hhhiilal Ben de Aycan Beye gidiyorum. Doğum ücretini ne zaman konuştunuz? Kaç haftalıksınız?
halimme Hayat hastanesine gidiyorum ben canım naile hanımı çok iyi bi doktor muayene ücreti 135 tl dogum hakkında bi bilgim yok 2021de dogum yapıcam ama fiyatlar degisicekmis o yüzden net bisey demediler
Gamzesurucu halimme bn de naile hanima gidiyorum , dogum 2950 gbi bir sey olmustu, nrmal de sezaryen de ayni fiyat.
halimme Gamzesurucu Ben daha yeniyim 11+4uz daha once hayat hastanesinde 1 doktora daha gittim ama naile hanımdan çok memnun kaldım siz kaç haftalıksinız
Ysd00 Esentepe Hastanesi muayene 160₺ indirimli 140₺ ödüyoruz. Doğum ücreti de sezaryen ve normal doğum 2700₺.
Hurmuz16 Cemre15 evet canım Embiye yılmaza gidiyorum çok memnunum iyiki tanımışım iyiki ona gidiyorum 1 kere gidersen nedemek istediğimi anlarsın canım mutlaka gitmeni tavsiye ediyorum 🥰🥰😍