burcumelis esrakrt doğum mu 14.000 bin 🤭🤭🤭🤭🤭 emre beye esentepedeyken gidiyodum snra muahane acınca bıraktım o ne pahalı dogum öyle ya cok sacmaymış😁
Hhhiilal Eeezgi insaAllah saglıklı dogsunlarda💓 aycan bey gerçkten çok iyi bi doktor bi o kadar da ilgili herşyi ayrıntısına kadar anlatır 🥰🤲🏻
esmirna16 Kmslmsl Ben Ferhan Sonmeze gidiyorum ama benim özel sağlık sigortası var fark veriyorum 40 TL o kadar çıkan muayne ucreti 220-240 lira civari. Özel sağlık sigortasında biraz farklı oluyor sanırım. Normal muayenede değişiyor olabilir
Asx Hurmuz16 ilk gebeliğimde dış gebelik mi değil mi teşhis koyamadı. Başka hastaneye gittim Hemen anında teşhis koydular. Bir daha da hiç gitmedim
Evloilfkan Hhhiilal Ben de Aycan Beye gidiyorum. Doğum ücretini ne zaman konuştunuz? Kaç haftalıksınız?
Hhhiilal Evloilfkan şimdi 13 haftalık hamileyim başından beri aycan beye gidiyorum ilk gittigim zamn muhasebyle konuştum 7 bin dediler aycan beylede konuştum oda aynı fiyatı verdi.
Eeezgi Evloilfkan haftanıza göre 6500-7000 arası fiyat alırsınız 25 haftalığım ben de Aycan Beyde ama Aralık ayına bırakmadan konuşun mutlaka ocak zammı gelmeden
Evloilfkan Hhhiilal Ben de konuşayım o zaman. Doğum 2021’de diye fiyat vermezler daha diye düşünüyordum. Ben de 13. Haftanın içindeyim. Cinsiyet için bir şey dedi mi size Aycan Bey?
Evloilfkan Eeezgi Tamam çok teşekkür ederim. Haftaya randevum var tekrardan o zaman gittiğimde konuşayım. Doğum 2021’de diye fiyat vermezler diye düşünüyordum.
Hhhiilal Evloilfkan Biz sorduk aycan beyde 7 bin dedi yani değişirmi bilmem ama onunla ilgili bişy demedi banada. Evet baktı yüzde doksan kızım olucak🥰 10 gün sonra tekrar çagırdı tam cinsiyetini söyliyelim dedi hemde vitamin vericekmiş o zmn.
Eeezgi Evloilfkan o haftalarda ben de konuşmamıştım zaten çok erken 🤷🏻♀️ Bi sormakta fayda var ama 😊
Hurmuz16 Asx aslında öle bi kadın deil ben çok memnunum sanırım sana dalgınlığına falan gelmiştir normalde çok iyi doktor dorukta sayılı doktorlardan diyor herkes canım