Senayuzuntass Merveksgn evet normalde ilk 3 ay kilo bile veriliyor bn 73 yazınca 3 kilo aldiniz sandım 😀
Merveksgn Senayuzuntass yok benim hatam öyle anlaşılmış gercekten ☺ 73 tum 74 oldum bundan sonrası hayırlısı 😂
Bhr34 12 haftada sadece yarım kilo almışım.8 haftada4 kilo çok doktor önermiyor dikkat etmelisin canm
Merveksgn Bhr34 yazım yanlış anlaşıldı benden kaynaklanıo tabi ☺ 73 le hamile kaldım 8. Haftada 74 oldum canım bir kilo yani
Haticeyildiz Gamzeobt 😀😀😀 yok benim bebisimde aliyo cok sukur 😀😀 sende benim gibi baya almissin cok abur cubur beyaz ekmek falan yiyorum o yuzden boyle oldu
[silindi] Bayaa fazlaa canm ya dha naptn şimdıden bn 17 haftalık gebeym 58 kıloyla kaldm henuz hıc kıloda almadm bebegımn kıosu da 150 gramcık 🤩
Merveksgn [silindi] canım yanlış anlaşıldı yazım 73 kilo hamile kaldım 84 oldum 8 haftada 1 kilo yani ☺
SeherDalamanOkunakol Merveksgn 72 ile kaldım 18 haftalığım 70 kiloyum şuan bebeğin kilosu gayet iyi ama ben de bişi yok
GlinDirim Merveksgn yalnız değilsin merak etme 😂 bende 68le hamile kaldım şuan 23.haftadayım 80kilo olmuşum ama hiç takmıyorum sonrasında veririz elbet hamilelik bu yiyip değerlendirmek lazım 🙈
Burcu1234 yefeninannesi mrb bende 10+5günlük gebeyim ve bulantılarım 6haftamda başladı ve 10gün içinde hızlıca 6kilo verdim suan bulantılarım hala devaö ediyor ne yesem cıkarıyorum sizin ne zaman bitti bulantılarınız merak ettim söylendiği gibi 12.haftadan itibaren azalıyor mu?
Alinmavi Merveksgn 72 kiloyla hamile kaldim 28 haftaligim 82,5 kilo oldum. Artik yesem de yemesem de hizlica kilo aliyorum.
Burcuk Merveksgn 8 hafta çok erken biraz dikkatli ol..5. Aya kadar nerdeyse hiç kilo almayanlar var. Etrafında ye ye diyenler varsa 5. 6. Aya kadar kulak asma
TubaKorkmaz Merveksgn hiçbirşey 🙂)) 5 dk bile yerimde durmuyorum belki ondandır 🙈 günden güne eriyorum