Merveksgn Kizlar benim gibi 70 li kilolarla hamile kalan var mi ve kac kilo aldiniz acaba benim 8. Haftam 74 oldumm 🙈 Cok tedirginim 100 kilo olcam gibi geliyo 😬
1PrensAnnesi Merveksgn 83 le kaldım 30 haftalığım 88 kiloyum aşırı yemek yeme derim şimdiden 4 kilo fazla ilk 4 ayın kilosu bu aldığın
Haticeyildiz Merveksgn bende 30 haftaligim 18 19 kilo aldim doguma kadarda daha cok alirim ama pek sorun etmiyorum boyum uzun kilomu belli etmiyorum dogumdan sonra veririm yine 😀
Senayuzuntass Merveksgn 8.haftada 3 kilo alman çok olmus bence doktora danış beslenme programı versin sana sonra sıkıntı cekersin
Merveksgn 1PrensAnnesi yok canım ben 73 le hamile akldım 8. Haftam 74 üm 1 kilo aldım çok açıklayıcı yazamadım sanırım ☺
Merveksgn Haticeyildiz keşke bende etmesem tabiki bebeğin sağlığı herşeyden önemli ama çok kiloda almamak lazım 😂
Merveksgn Senayuzuntass yok canım 3 kilo almadım ben biraz karışık yazmışım 73 le hamile kaldım 74 üm bir kilo aldım sadece ama 5 aya kadar hiç kilo almayanlar var bünye meselesi sanırım
dalin Merveksgn 74 ile hamile kaldim hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kanim cok dusukdu 2 unite kan verildi sonra bende keci boynuzu pekmezi ve karadut pekmezi yedim her sabah ac karnina bir baktim kilo aldiriyor 78e cikmisim resmen kan degerimde bir yukselmis dr bile sasirmisdi dedim bunlari bunlari ictim die cok ise yaramisti ama kilo aldirmisdi.simdi 33 haftaligim 89.5 kilo olmusum.Bebegim saglikli olsunda yeter bize
Merveksgn dalin tabikide herşeyden önce bebeklerimizin sağlığı ama kendimizede dikkat etmemiz gerekio ben kendime dur diyemiyorum daha cok baslarda olmama rağmen 🙈
yefeninannesi 70,5 ilo hamile kaldım mide bulantısından 9 kilo verdim 61,5 düştüm 18 haftalığım 1 kilo aldım doktor gayet iyi verdiğin kilo önemli değil çok aşırı kilo almaman iyi dedi
Merveksgn yefeninannesi çok iyi tabi miğde bulantısı eminimki çok kötü bi durumdur ben yaşamadım bilmiyorum ama kilonuz iyi bence
Burcu1234 yefeninannesi mrb bende 10+5günlük gebeyim ve bulantılarım 6haftamda başladı ve 10gün içinde hızlıca 6kilo verdim suan bulantılarım hala devaö ediyor ne yesem cıkarıyorum sizin ne zaman bitti bulantılarınız merak ettim söylendiği gibi 12.haftadan itibaren azalıyor mu?
Merveymiss Merveksgn bende 60 kiloyla hamile kaldım 32. Haftamdayım 68’im. Üzülme kimi başlarda alıyo ama sonralarında hiç almayabiliyo kuzenimde öyle oldu.
BBYaman Merveksgn evet ilk 3 ay miğde bulantısı yani ayda 1,5 kilo alıodum 5aydan itibaren bi ayda 5kilo almışım ama sagolsun eşimden dolayı ye ye ye ye ye diyerek suan kontrollu devam ediyoruz
Senayuzuntass Merveksgn evet normalde ilk 3 ay kilo bile veriliyor bn 73 yazınca 3 kilo aldiniz sandım 😀
MerveUsalKaya Merveksgn canım bende aynen senin gibiyim ilk 8 hafta hareketten kaçıyorsun ister istemez ama 9 a girdinmi başlıyorsun hareketlenmeye bende durdu kilo almam hatta bi kilo verdim 9+2 deyim 2 günde verdim kiloyu
Merveksgn MerveUsalKaya evet harekette yok hiç bende devamlı uyuorum inşallah bidahaki haftalarda kendime gelirim ☺
deletedmom11 Benmde 4. Ayım 😂 bende 7.5 kilo aLdm umrmda da değiL nasılsa weririm şu an teknumrumda olan keyfini sürmek ne insanların dediği nede eşimin sözLeri pek takmıyorum bi daha bu kadar rahat oLamıycaz doya doya yiycemm