Kybele23 Taykozeyno deli gibi kelle paça aşerdim ilk zamanlar çok fazla içtim. Kebap lahmacun sosisli sandviç salatalık çilek erik neyseki hep mevsiminde şeyler aşerdim 🤗
Hzl Taykozeyno Bende gordugum herşeyi istiyorum galiba gozum kaliyor tulumba tatlisi urfa kebap İnegöl kofte kestane sekeri Acıbadem kurabiyesi yani bi kac bisey daha vardi ama aklima gelmedi 😂benimki Biraz kocama nazlanmak da olabilir ama normalde de boyleydim ondan alışık ama Acıbadem kurabiyesini orjinalini daha yiyemedim onu bi daha alcak . 😊
asiltosumm35 Taykozeyno canim 28. Haftamdayim hicbirsey asermedim diye ortalarda gezerken bi an visne diye bagirdim 😂 deli gibi visne aserdim
Maviss1525 Taykozeyno Erik,çiğ köfte, lahmacun,turşu,ciğer😋 Bi arada şırdan şırdan diye ölüyodum halbuki hiç yemedim ne yazıkki bulunduğum şehirde şırdancı yok hala arada aklıma vurur başka şeylerle bastırıyorum hevesimi 😅
di_la45 Taykozeyno 32 haftadayım hala aseriyorum ne görsem istiyorum ki normalde yemediğim herseyi yedim. Burger as eriyorum neredeyse her gün ama frenliyorum kendimi
61Aysen Taykozeyno Hiçbişey aşermedim valla mide yanmam ve arada bir kusmam olmasa hamile denilmezdi bana Esim diyodu bisey istede gidip alim diyodum canm cekmiyo bisy zorlami aşerim😂
Cemrenur ekrnz ben sadece 5 tane yesem diğerlerini yiyemedim diye icimde kalır bu sefer de ona ağlarım 🤣 o yüzden hiç bulaşmıyorum 🤣 bi an önce doğum yapsak ta yesek😅 çocuktan önce midye isterim heralde doğumdan sonra 🤣🤣
ekrnz Şıpsevdi sakız 🙈 haziranda lahana sarması temmuzda karnabahar 😁 eşim isyan etmişti eirk aşer karpuz aşer gözünü seveyim bulabileceğim şeyler olsun kahroluyorum demişti
Duygusuz İlk hamileliğimde kışın karpuz asermiştim. Bunda da yaş dut kaynanam sagolsun ta elazıg dan istanbula dut gönderdi 😁