irva Taykozeyno 31.haftama giriyorum ve bu zamana kadar bir şey aşermedim.Sadece bir kere kumpir istedim o da normalde de çok yerim zaten.Eşim çok rahat ohhh missss oraya buraya gönderen yok 😅
Ozlem21e Taykozeyno kumpirr🥰 bide gecenin bi vakti salatalık turşusu aldırmaya göndermiştim kocamı 🤣 suan turşuya tovbeliyim resmen 🤣
Semanurkeles61 ayshoo bende hamileliğimin ilk günlerinde bir anda gözümün önüne böyle sapsarı olmuş damarlanmış ayva geldi bir anda keşke pazarda aynı şekilde ayva olsa da alsam dedim kokusuna kadar hissettim 🙈ayva aldım yiyorum ama malesef daha yeşil ham gibi
Rmeysa_1661 Taykozeyno oğlumda kasımda kavun aşerdim deli gibi hemde ocak ayında bulup getirdiler ama kavun demeye bırak bin onbin şahit ister 😂 bidaha da bişeye hevesim kalmadı 🤣🤣 buda 2 hamileliğim ama bişey aşermedim 🤷♀️
Taykozeyno ayshoo bununla ilgili hadisi Şerif var hamile eşlerinize ayva yedirin ki çocuklarınız güzel yüzlü olsun buyurmuş peygamber efendimiz. Huyuda yüzüde güzel olsun inşallah 🤲🏻🥰
Cemrenur Taykozeyno midye🙁 2 aydır deli gibi istiyorum yiyen insanların videolarını izleyip göz doyurmaya çalışıyorum 🤣🤣 eşimden söz aldım doğum yapar yapmaz kocaman bi kova getirecek🥺🥺😭😭
Kybele23 Cemrenur benim de çok canım çekti 1 tane yedim walla nefsimi köreltsin diye napıyım çok canım çekmişti 🤷♀️