Bademlii cagla24 ya dün bi anda ishal oldum böyle mide bulantısı başladı 36+4 üz. Ama anladığım kadarıyla burda okuduklarım gibi gelip giden sancılarım vs yok. Sancı olmadan açılmamı oluyor acaba 😂
Bademlii Eslem23 bende dün aynı şekildeydim gaz sıkıştı sandım ama mide bulantısı falan da vardı sonra bi anda ishal oldum geçmedi bugün de ishal sorunu devam ediyor kaç haftalıksınız
cagla24 Caglahassan canım gözün aydın nişan sanırım 🙊 zaten ilişkinin doğumu başlattığını söylüyorlar ebeler bile son çare bende denicem 😂
Bahar8001 Caglahassan nisan olabilir canim sancin falan varmi ben korkuyorum iliskiye girmeye bisey falan olur die seninki dogum kanalina girmismiydi
Caglahassan Bahar8001 benim birkaç gündür vardı zaten canım cuma çatı muyanesinde de bir cm açıklık var demişti doktorum o yüzden ilişkiye girdim zaten yol açılsın diye açılıyor sanırım
Bademlii Caglahassan ama agrı da olması sanırım dimi ? Benim sertleşme hep oluyor ama agrı olmuyor o bölge de
Caglahassan Bademlii bende bazen Ağrı oluyor alt tarafa doğru çünkü bayadır baş aşağı pozisyonda bazende sertleşme oluyor hissediyorum baya
Didemmeva Caglahassan ben doğumda iki defa kusmuştum kusmak iyiymiş ebem kustukca rahmin açılır demişti