Caglahassan cagla24 canım hastanedeyim kan tahlil aldılar sonuçlarını bekliyorum tansiyonum düşükmüş baya nstye girdim 85_95 arasında sancılar açılma varmı yokmu halen söylemedi baktı ama devlet hastanesi işte🤦♀️ Kendi doktoruma söyliycem sonuçlar çıksın
cagla24 Caglahassan hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz 🌸 sancıların güzel aslında inşallah açılmanda vardır 🤲🏻
Caglahassan cagla24 açılmam aynıymış az ama protein kaçağı var dedi tahlillerde kendi doktorumla görüşüyorum🤦♀️🤦♀️
Tubahacik Caglahassan rabbim bi nefeste kurtarsın Medine hurması ye bide otur otur kalk yada yürü inşllah normal olur normal olması için bekle çabala yoruldum deme çok hızlı geçecek emin ol açılman olmasa ara ara suni sancı iste az az açılıyor ozmn ve sancıda çok abartı degil
Caglahassan Aselmomy gebelik zehirlenmesi dedi canım ödem var bende baya ve yüksek tansiyon tahlillerde çıktı preeklamsi mi ne öyle vbişey
Aselmomy Caglahassan Allah yardımcın olsun canım rabbim tek avazda kurtarsın ❤️Sağ Salim kucağına alırsın inşaalah 🙏
Caglahassan Kızlar yatışım yapıldı gebelik zehirlenmesi olduğu için suni sancı deniycez önce dualarınızı bekliyorum❤️🙏🏻
Caglahassan Bahar8001 evet canım dün doğurdum normal🙈 birazdan hikayemi yazıcam bebişim gelsin yanımda değildi gece doyamadım kalpte üfürüm gördü çocuk doktoru yoğun bakıma gitti ekg için gece orada kaldı birazdan gelecek inşallah bekliyoruz yazacağım💕
Bahar8001 Caglahassan hayirli olsun canim Rabbim saglikli sihatli bi ömür versin insallah darisi bizim başımıza artik😊