Caglahassan Bahar8001 düzenli aralıklarla geldiği zaman gelecek demek herhalde bende bekliyorum takip ediyorum sancıları 🙈
Caglahassan 1PrensAnnesi tabiki bende öyle diyorum eşim anlamıyor benden panik🤦♀️ Zaten hastane yakın evime
1PrensAnnesi Caglahassan 🤣kocalar hep öyle oluyo ya sen sakin ol ama panikleme dua et hep allah zamanlıca güzelce sağlıkla kavuştursun
Caglahassan pasaklikontess çok teşekkür ederim inşallah hepimizin valla canım🥰 bende doktora artık gelsin diyorum dün gülüyor o da normal doğumu beklediğimiz için pek bişey de yapamıyorum şuan
Caglahassan cagla24 evet duymuştum kusmuyorum ama mide bulantım var açılmayıda anlamıyorum ki sancılarımı takip edebiliyorum evde ancak nişanım geliyormu diye bakıyorum🤦♀️ HEr an doğuracakmışım gibi ev toplayıp kendimi temizliyorum hazırlıyorum iki gündür😂😂
Bademlii cagla24 ya dün bi anda ishal oldum böyle mide bulantısı başladı 36+4 üz. Ama anladığım kadarıyla burda okuduklarım gibi gelip giden sancılarım vs yok. Sancı olmadan açılmamı oluyor acaba 😂
Bahar8001 Allah hepimizin yardımcısı olsun Canım Bi korku bi heyecan karmaşık duygulardaym Rabbim hepimizin evladini saglikli sihatli kucaklarimza almayi nasip etsin
cagla24 Caglahassan hayırlısı olsun canım benim doğumdan önce enerji geldiğini de duymuştum 😂😂 temizliğe başladıysan olabilir bak heyecanla doğuruyorum postunu bekliyorum 😂😂🤭
Didemmeva Caglahassan ben doğumda iki defa kusmuştum kusmak iyiymiş ebem kustukca rahmin açılır demişti
cagla24 Caglahassan bi ben istemiyorum sanırım doldursun gününü aynı bedende son günlerimiz biraz hüzünlüyüm 😂
Eslem23 cagla24 bende de sabahtan beri feci bir mide bulantısı ve ağrısı var kusmak istiyorum ama olmuyor doğum belirtisi mi acaba
cagla24 Eslem23 olabilir canım açılmanın bulantı yaptığı duymuştum mesela ben regl olmadan önce de hep midem bulanır doğumda nasıl olur bilemem ama bağlantısı olabilir belki yakındır doğum
Bademlii Eslem23 bende dün aynı şekildeydim gaz sıkıştı sandım ama mide bulantısı falan da vardı sonra bi anda ishal oldum geçmedi bugün de ishal sorunu devam ediyor kaç haftalıksınız
cagla24 Caglahassan evet haklısın zorluk bir yana ama hayırlısı artık bakalım onlar geleceğini günü biliyordur 🐣
Caglahassan Caglahassan kızlar bunu utanarak söylüyorum kusura bakmayın lütfen az önce eşimle birlikte olduktan sonra kanlı akıntım geldi nişan mı oluyor bu 🙈🙈 tuvaletimi yaparkende idrarla geldi biraz pembe
Bahar8001 Caglahassan nisan olabilir canim sancin falan varmi ben korkuyorum iliskiye girmeye bisey falan olur die seninki dogum kanalina girmismiydi