Caglahassan cagla24 teşekkür ederim canım ben o ara sancıdan uyumuşum hatta yatarken nst de bi ara gördüğüm 60 70 lerde gidip geliyordu doktor kağıda baktı sonra evet sancın gidip geliypr dedi
cagla24 Caglahassan 60-70 az sayılmaz canım bariz sancı yani düzenliyse bir de doğum sancısı olabilir senin oğlan biraz aceleci olacak galiba ben 38+1 oldum tık yok paşanın keyfi yerinde sancılarım 10-30 arası 😂bu arada nişanın falan gelmiş miydi
Caglahassan 1PrensAnnesi çok teşekkür ederim amin inşallah🥰 eşim evde aslında ama iş saatleri belli olmuyor kendi işi olduğundan korkuyor o da
1PrensAnnesi Caglahassan ha demeye birden doğmaz zaten endişe etmeyin kontrol edersiniz yaklaşmaya başlayınca gidersiniz gerekirse sancı odasında beklersiniz hastanede
Caglahassan cagla24 gelmedi henüz canım çok sık idrara çıkıyorum bakıyorum bende ama gelen yok ama bugün ber zamankinden fazla ağrım ve zaten ce üstüne midem bulanıyor bakalım ne olacak
Caglahassan cagla24 düzenli değildi ama gidip geliyordu bana kalırsa da haftasonu yada pzt salı gelecek gibi🙈🙈
Ronyaseda Caglahassan Bende 38+6 oldum 🤭 Bugün tatlı sancılar vurdu karnıma ve sırtıma ay hayırlısı olsun halkımızda
pasaklikontess Caglahassan allah bi nefeste sağlıkla kavuştursun kilosuda iyi bence nazar değmesin doğum için tam ideal zaman zaten inşllah bizimki de inat etmez 40+ beklemez de gelir 38 de 🥳😍
Caglahassan pasaklikontess çok teşekkür ederim inşallah hepimizin valla canım🥰 bende doktora artık gelsin diyorum dün gülüyor o da normal doğumu beklediğimiz için pek bişey de yapamıyorum şuan
Caglahassan 1PrensAnnesi tabiki bende öyle diyorum eşim anlamıyor benden panik🤦♀️ Zaten hastane yakın evime
Bahar8001 cagla24 anladim canm benimde geceden beri adet sancisi gibi bi sanci girip çıkıyor ne olacak bilmiyorum benimki 37haftada dogum pozisyonuna geçmişti bilmiyorumda dogum sancisi nasil bi sanci bekliyorum baklm
cagla24 Bahar8001 belden vurup karnına yayılıyorsa dinlenince geçmiyorsa doğum sancısıdır canım kaç dakikada bir geliyor takip et bakalım hadi hayırlısı 🌸
Caglahassan Bahar8001 düzenli aralıklarla geldiği zaman gelecek demek herhalde bende bekliyorum takip ediyorum sancıları 🙈