Caglahassan Kızlar selam bugün 37+7 yarın 38.haftada olacağım çatı muyanemde gayet uygun dedi doktorum bebek başı aşağıda nst de sancımda çıkıyor ara ara vuruyor sancı diye yazıyordum zaten 1 cm de açıklık var dedi doktorum cumaya randevu verdi ama kasılmalarım var gerçekten gelir mi ki acaba yakın zamanda evde tekim de 🤦♀️🙈
Nuryalcndag Caglahassan eli kulağında valla o zaman aynı benimki gibi ☺️ sancılarınız kaç ve kaç dk da geliyor
Nuryalcndag Caglahassan bu arada 37+7 yok ki 37+6 var sonra 38 olursunuz zaten yani bugün 38 olmalısınız o zaman
Nuryalcndag Caglahassan gene iyi simdilik hızlı ilerlerse gelebilir gene benimki 4 dk da felan geliyor bugün
Caglahassan Eslem23 canım alt tarafa baskı yapıyor bazen sağ ve sol taraftada sertleşiyor böyle regl sancısı gibi hareket etmek zorlaşıyor can yakıyor yani
Caglahassan cagla24 teşekkür ederim canım ben o ara sancıdan uyumuşum hatta yatarken nst de bi ara gördüğüm 60 70 lerde gidip geliyordu doktor kağıda baktı sonra evet sancın gidip geliypr dedi
LeylamBenim Benimde karnimda göbek cevremde ani sertlesme oluyor, kasilma mi o bilemiyorum. Uzaniyorsam kalkamiyorum, oturuyosam hareket edemiyorum o an. Inanilmaz guclu bir his. Ilk hamilelik ne zor, neyin noldugunu bilmiyoruz.
LeylamBenim Nuryalcndag evet o an kımıldayamıyorum hareketim kısıtlanıyor sanki. Taş koymuşlar gibi oluyor karnım. Sonra geçiyor ama. Suyum az onun etkisi varmı bilmiyorum tabi
Nuryalcndag LeylamBenim evet o zaman kasılma gerçekten yaşadığın,suyun azsa daha tehlikeli oluyor tabi bu durum, doktorunuzu bu konuda bilgilendirin belki daha yakın takip etmek.ister yada birşey önerir tabi birde magnezyum kullanın
1PrensAnnesi Caglahassan ay ne güzel sağlıkla gelsin inşallah tek olmanızda sorun yaratmaz sancılar artar sıklık azalırsa taksiylede gidersiniz❤️
Caglahassan 1PrensAnnesi çok teşekkür ederim amin inşallah🥰 eşim evde aslında ama iş saatleri belli olmuyor kendi işi olduğundan korkuyor o da