Mineust Meryembus ayrıntılı ultrason 20. Haftada olacak. Mecbur canım bi kız bi erkek diyolar emin olmadan hiçbişe almıcam
Gulsahkyc Meryembus 12.haftamda kıza benziyor dedi 18. Haftada erkek olduğunu öğrendim 3 yaşında şu an 😁😁
Tugbaslan3458 Meryembus özel hastaneye gidiyorum doktorum bi turlu tahminde bile bulunmuyo netlesmesini ve net bi sonuc vermek istediğini dile getirdi 12 hastayken erkek dedi acilde ki doktor hatta bacak arasinida cekti resmini verdi pipimi kordonmu başka biseymi bilmiyorum hep erkek annesi olduğumu hissettim ilk baştan bugüne kadar suan 14+4 haftasındayız tüm belirtilerim erkek bebeğe çıkıyo doktorumuz 16. Haftada gel dedi 😁😁 gel bana sor zman hic gecmiyo bide diyorum baxak arasini göstermezse veya daha sonralarda değişirse naparim ben 😁😁bekliyoruz heyecanla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Serapkulak Tugbaslan3458 canım bacak arasını atarmisin buraya benimkinede 12 de kız dedi 21 de erkek dedi sonra 24 ye tekrar kız dedi 12 de olan ultrasonda erkek organını merak ettim benimki boştu o haftada
prensmusta Meryembus bize oldu,15.haftada%95kız dedi, 18de erkek oldu,ama ben o %5lik ihtimalde bile erkek olduğunu hissediyordum🤗
prensmusta Meryembus bende öyle hep hissettin,hatta kayınvalidem eltim fln kız diye bişeyler almaya başladılar,içimden bakmak gelmiyordu,nekadar hevessizsin diyorlardı 😬 yok dedim %5lik ihtimal var değişir dedim,yine aldılar,sonra değiştirdik hep🤣
Babyy_kiss prensmusta bende değişme olmaz o zaman deılmı canım yüzde 85 kız dedi 16.haftanın don günüydü yine bir pay bırakalım dedi ilk kız dedi fıstığını bile gösterdi kalkarkende yüzde 85, dedi değişmez dimi sence
Biricik93 sirvanruken-06 bende cok merak ediyordum oyrendim.Sende oyrenirsin inwAllah..saliqli olsun 🙏🏻