Sdhs06 Kertenkelemiz benim eşim de diyor ki sen normal doğurursun ben sana inanıyorum sezeryan doğum istemiyorum diyor 😂 ben de dedim ki çok normal istiyorsan sen doğur 😂 Buarada daha 26 haftalığım doğum şeklim belli değil😂😂
Rmeysa_1661 Cananslck eski toprak işte ne öğrettilerse onu uygulatıyor 😂 Rabbim uzun ömürler versin 🌼🤲
ozge_ozzgee Zeynepak benim eşim testte çift çizgiyi görünce “şimdi bizim ikiz çocuğumuz mu olacak” demişti 😆
irva Zeynepak Göğüslerim büyüyünce eşim demişti ki yarım kilo süt verirsin dimi her gün çocuğa 😂 inek miyim ben demiştim.
Huri54 irva bana da göğüslerin çocuğumuza iyi süt verir maşallah dedi ben de göğüs büyüklüğü ile sütün ilgisi mi varmış dedim yok mu diyor hala 😆😆
Madinanin-Annesi Vallaha 8haftadir hic gulecek bir wey yawamiyorumki.Oluyorum.Normale donunce belki olur komik weyler
askdunyam Zeynepak benimki de susam kadarmış diyince evin içinde susam aramış avcına koyup gelmişti bu kadar mı yani diye 🙈😂
Madinanin-Annesi Cananslck yaaa benim eşim naneli sakız ciğnememe karşı.Diyorki nane çoçuğa gidiyor orda sinirleniyor.yani nasıl kafaysa
berus Zeynepak Supriz kutu ve gebelik testini koyup hamile olduğumu söylemiştim kilo almadın göbeğin cikmadi ya dedi baya gülmüştüm
Deletedmom413 Geçen afedersiniz altıma işemişim baya şarıl şarıl suyum geldi sandım dr gittim bide 😂😂😂 bide post actım burda dua istedim milletten korkudan nolur suyum olmasın altıma işemiş olayım diye 😂😂😂 hamişlik zor vesselam ♥️
666 askvehuzurum benim eşimde aynı dokunamıyor ya dokun diyom kız bişi olur diyo ben karnımı açıp seviyom ört ört bebeğimi hasta etcen diyor üşür diyor 😊😊
askvehuzurum 666 eşlerimiz demek o kadar çok istiyordu ki sonunda istediği oldu şükür rabbime oda korkuyor garibim duygusal olmmama bile izin vermez yemek yemiyorsun o çocuk gelişmiyor diyor.. 😄😄
Elifsu2 Benim eşimde temizlik yaparken yeter artık senin yüzünden kızım temizlik delisi olucak demişti 🤣😂😅