AhsenRana yani gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz derim cenk.bey le dış gebelik döneminde tanıştık sonrasında tekrar hamile kaldim Rahim ağzı.yetmezligi.problemim vardı hep kontrollü gittik dikiş atıldı ama dikişler tutmadı tek.dikisle 4 hafta kadar daha gittik ama.erken doğumla sonuçlandı ve bebegim yaşamadı öncesinde ve sonrasında bu süreci çok iyi yönettiğine inanıyorum kesinlikle bir abi gibi davrandı hiç riske atmak.istemedi neredeyse her aşamayı profesör olan hocalarıyla paylaştı ve gerektiğinde beni muayene ettirdi hocalarına da sonrasında Ocak ayı başında Gürkan Uncu hoca ve Cenk bey ameliyatımı yaptı testler falan hamdolsun şimdi baya baya ilerledik çok şükür ..Cenk bey ilgili ve titiz bir Dr dur .gece gündüz 7/24 ulaşabilirsiniz asla cevapsız bırakmaz kafanda soru işareti kalmaz yüzünüz gülmesi bile enerji verir insana ben onu Dr dan ziyade bı abi bı baba gibi görüyorum artık inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli vaktinde bir doğumla evladımı kucağıma alirim inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız ..Rabbim hayırlı bereketli afiyetli.uzun ömürlü evlatlar nasip.etsin …dediğim gibi ben tavsiye ederim ama siz görüşmeden karar veremeyebilirsiniz çünkü her hasta ve Dr arasındaki iletişim farklı olabiliyor bı deneyin derim