Momster BusraOnal benimde isteklerim sizinkilerle ayni bu yuzden Aytul Hocayi seçtim. Gercekten cok memnunum. Doruk hastanesiyle anlasmasi daha uygun fiyattaydı sanki oyle hatirliyorum
BusraOnal Momster aytül hocada doğum yapabilmek bence mükemmeldir. Gercekten nasip olsun cok isterdim. Ben fiyat alırken en uygun hayat hastanesine geliyordu 4800₺
Momster BusraOnal insallah yine gonlunuze gore bir dogum yasarsiniz ve insallah ikinci gebeliginizde Aytul hocayla calisirsiniz 💕
BusraOnal Momster amiiiinnnn inşallah. Zamanla tüm doktorlar onun gibi fikirlerde olur inşallah herkes böyle doğumlar gercekleştirir 🤲🏻
Simge16 Yıldırım doruk gizem yıldırıma sakın gitmeyin ben bu kadar soğuk ve ilgisiz bir doktor ve hastane görmedim. Öneri olarak medikalpark emine emsal demirel ve hayat hastanesi naile gökçe hanımdan çok memnun kaldım
Deletedmom54 eslemozge pembe mavi 6000tl Hastaneden hastaneye değişiyor istediğiniz hastanede yapabilirsiniz
ikizannesi_16 Deletedmom54 yakın bir zamanda arkadaşım doğum yaptı pembe mavi de 10.500 tl tuttuğunu söyledi .acaba doktordan doktora değişiyor mu?
BarlasMom94 ikizannesi_16 pembemavi de fiyat sabit canım yanı ben öyle konuşmuştum. 10.500 tl Doğum paketi dediler bana gebelik başından sonuna kadar. Ben almadım ama her muayeneyi testi kendim ödedim. Doğum için 6.800 dediler. Aralık’ta olacak doğumum.
FatRam_1703 Duygu1616 Bursa-inegöl Aritmi hastanesi Doktorum hakan İbrahim boyar Aşırı Derecede memnunum 🥰🥰
BarlasMom94 Caglayamac çağla hanım merhaba. Bende İsmail beye gidiyorumda aklıma çok takıldı hastaneye nst için ne kadar ücret ödeniyor muayene hariç
Caglayamac BarlasMom94 merhabalar inananın hiç hatırlayamıyorum yanlış yönlendirmek istemem ama 150 lira gibi hatırlıyorum sanki yine de dediğim gibi yanlış söylemiyim