Krizantem_ her Dr la her hasta pek uyusamiyor sanırım ben Naile hanımda bir 4 aylık bir düşük ve birde dış gebelik yaşadım zorlu süreçlerde yetersiz kaldığını.dusunuyorum gerekli bilgilendirmeyi yapamadığına inanıyorum belki bu benle alakalı bir durumdur beklentim belki yüksekti bilmiyorum dış gebelikte bir cümle kullandı bana ondan sonra yetersiz olduğunu düşünüp bıraktım ve cenk.beye geçtim ama bu süreçte Naile hanımı.tam birakmamistim iki Dr la birlikte sürdürdüm süreci ama şimdi diyorum ki iyiki iyiki geçmişim Cenk beye . Naile hanım dış gebelikte değer düştükten sonra beni hiç kontrole cagarmadi ,ne rahim filmi ne başka bir test istedi yumurtalıkların zarar görüp görmediğini kontrol etmedi ama cenk.bey bu süreci devam ettirdi rahim filmi çekti testlerle takip etti ve her sorduğuma net ve rahatlatıcı alternatif li yanıtlar aldım..Bir başka arkadaşım da benim problem yasamadan önceki dönem vermiş olduğum bir tavsiyemle gitmişti naile hanıma dogumunda sıkıntı yaşadı ve başka bir Dr doğumunu yaptırdı …Kafanızi bulandirmak istemem ama dediğim gibi problemsiz gebeliklerde eyvallah çok ilgili güler yüzlü ama önemli olanda herhangi bir problem durumunda drunuza guvenebilmek tekrar edeyim belki bu benle ,benim beklentimle ilgili bir durumdur ..Rabbim karşınıza işinin ehli insanlar denk getirsin