Ozlmchngr Evloilfkan evet öyle gerçekten herkes her Dr la kontak kuramıyor ben 3 yıl önce hastasiydim halen her mesajıma her soruma telefonuma cevap alabiliyorum şahin beyden bu konuda gercekten şanslıyım demek ki şuan Cenk beye gidiyorum o zaten bambaşka Allah razı olsun gece gündüz ulaşılabilir bir Dr .
beyza-guven Yıldırım doruk hastensi Fatoş hanima gidiyorum cok memnunum guletyuzlu herseyi tane tane anlatiyo
Deryaalper Duygu1616 Selcuk Söylemez özel kliniğine gidiyorum devamlı giderseniz 150tl ödüyorsunuz çok memnunum çok ilgili ünlü bir doktor
mavi1mavi Doruk yildirimdaki doğum odaları hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar cekirgedeki odalar çok basık geldi bana yıldırım daki odalar nasıl acaba
-Ayse35 mavi1mavi bende yıldırımda oturuyorum doruk hastanesine gidecektim eskisi gibi olmadığını söylediler hijyen bakımından
Gizemuslutopcu Pembe mavi İsmail bey sen çok memnunum hem aile doktorumuz bende birikmiş tecrubesiyle harika. Ve eşininde çocuk doktoru olması ve aynı yerde çalışmaları artı bir avantaj 🌸
BarlasMom94 Gizemuslutopcu merhaba bende pembemavi İsmail beye gidiyorum. Bende çok memnunum. Kaç haftalık hamilesiniz :)
Simge16 Ben geçen hafta yıldırım doruğa gittim hiç memnun kalmadım doktor çok ilgisiz ve soğuktu birde çok fazla kalabalık ve bir düzen yoktu önermem
Fatmanursanliii Kesinlikle canım doktorum Mehmet Aral Atalay. O kadar pimpirik bir insanım ki gecenin 12 sinde aramışlığım var. İyiki onu tanımışım herkese tavsiye ediyorum canım doktorum çok anlayışıdır insanı hep rahatlatır 🙏