16Hatice Mrvesahn ne güzel valla şükret haline. Ben ayakta duramıyorum mide ağrımdan. Ve doğru düzgün bi şey de yiyemiyorum kilo kaybı yaşıyorum. Benim de 8 haftalık bebeğim 😊
Mrvesahn 16Hatice Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İlerleyen zamanlarda mide bulantısı başlar mi bilmiyorum ama şuan yok tabi ki her halimize çok şükür umarım sende biraz rahatlarsın 😍
Heypardon 16Hatice canım bende öyleyim ayakta duracak halim de yok yemek yiyecek iştah da midem yanıyor bulanıyor
16Hatice 16Hatice amin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏 Rabbim tüm hamilelere güç kuvvet sağlık versin 🙂
Ummuhanbilge Bende dün sabah öğrendim bundan 4 ay önce kürtaj oldum o yüzden her hareketimde korku yaşıyorum bir şey olur mu acaba diye
Cennetulmeva Bizde şuan 11 haftalığız inşallah. En son doktor muayenem 15-20gün önceydi. Bendede korkular var acaba hala kalbi atıyormu diye çünkü hiçbir belirtim kalmadı bulantı bitti gögüs hassasiyeti ve şişkinliği gitti inşallah herşey yolundadır yaa ❤️
zulus Cennetulmeva biz de 12. Haftadayız. Aynı şeyleri yaşıyorum. Tüm sıkıntılarım bitti kasık ağrım olurdu. Hiç kalmadı bulantı sorunu zaten hiç yaşamadım çok şükür. O yüzden bir an önde kontrole gidip her şeyin yolunda olduğunu öğrenmek istiyorum☺️
Burcuclk Elifmstf bende dün öğrendim ve artmasını bekliyoruz 2 gün sonra tekrar kan vericem inş hayırlısı olsun canım
BTSG04 Nisa46 bende 2 gün önce öğrendim 6+3 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğim şuan sadece keseyi görebildik doktor çok küçük dedi 🙈 aşırı mide bulantım ve halsizlik var hiç bir iş yapamıyorum.. inanmakta güçlük çekiyorum henüz bu belirtiler olmasa kendime hamile demezdim 😅
esrahalil43 BTSG04 ne guzel hayirli olsun 6. Hafta olasiya kadar nasil beklediniz gecikmeniz falan olmadimi ben merakima 4.haftadayken ogrendim🙈
6464 BTSG04 aynı gün öğrenmişiz 😊dün bende de kese görüldü doktor haftaya gelin dedi kesenin biraz büyüdüğünü görürüz dedi
livasmomm Nisa46 canim benim 15. Haftaya kadar belirtim yoktu kusmam mide bulantim olmadi kokulqra hassastim evet ama 2 kere falqn kusmusumdur. Hatta hic hamile değil gibi hissediyordum. Şuan 22+4 olduk kıpır kıpır içimde sende hissedersin daha cokk erken
BTSG04 Nisa46 hafta sonu ailemize söylicez sanırım onlar duyunca iyice hamile olduğumu anlîcam iki tarafında ilk torunu olucak 4 gözle bekliyorlardı torun 😅 sen ne zaman söylemeyi düşünyüorsun acaba? Çoğu kişi erken söylememe taraftarı bilemedim bende arada kaldım açıkcası
livasmomm Ffc2224 aynen bende ne kanepe kaldirmadigim kaldı ne cam silmedigim allah koruyqcaksa koruyor 4 bucuk haftalık ogrendim bende
Ffc2224 livasmomm aynen öyle valla derler ya yiyecek ekmegi suyu varsa birşey olmaz bencede gercekten öyle
BTSG04 RabiaDemirci bende 6+3 bende aynı durumdayım wc zor gidiyorum :( ama düzelicek inşallah yeterki bebişlerimiz iyi olsun 🤲
Deletedmom54 Nisa46 hemen folik asit kullanmaya başla canım kullanmıyorsan . Kimseye de şimdilik söyleme bence
BTSG04 esrahalil43 benim adetim çok düzensizdi açıkcası beklemiyorduk sürpriz oldu ben evde test yaparken bile kesin yine boşa gidecek bugün yarın gelir dedim. Bir baktım positiv hiç beklemediğim birşey oluncada hala inanamıyorum 🙈