Yagmrzrn Biz çok şükür 31+2 olduk ama hamileliğin ilk başlarında en azından ilk 4 ay kendini çok yorma ev işi vs ağır şeyler yapmamaya çalış ☺️ İlk öğrendiğimde biz 7 haftalıktık düşük riskim vardı 5.aya kadar yatmıştım :) Kan tahlili felan da vermedim testle gittim kesem felan da hepsi görünmüştü 💐
BTSG04 esrahalil43 benim adetim çok düzensizdi açıkcası beklemiyorduk sürpriz oldu ben evde test yaparken bile kesin yine boşa gidecek bugün yarın gelir dedim. Bir baktım positiv hiç beklemediğim birşey oluncada hala inanamıyorum 🙈
Gaye5678 Nisa46 bende dün öğrendim öylesine yapmıştım, yaptım koydum kenara, olmadı yine dedim sonra bi baktım silik çıkmış şok oldum tabi.bugün kan verdim. Eşimin pazar günü doğum günü o zaman mı söylesem diyorum dayanabilir miyim bilmiyorum ?
Elifmstf Gaye5678 gece aklima düştü 3te kalkıp yaptım yok bişey dedim koydum kenara sabah atmaya baktım 5 saat sonra silik çizgi gördüm. Gittim kan verdim 2 gün sonra tekrar dediler. Cumartesi de bizim yıldönümumuz. Söylememek için zor tutuyorum kendimi cuma da veriyim netlessin iyice bekliycem. Çok anlamlı bi hediye😇
Feminenia Bende yeni öğrendim 5 haftalık ilk doktora gittim beni çok korkuttu prolaktinin çok yüksek düşük tapa bilirsin dedi zaten 1 düşüğüm var dünyam başıma yıkıldı sonra öğrendim ki hamilelikte zaten prolaktin yükseliyo ve çok stress olmuştum şimdi ultrasona gidene kadar içim içimi yiyor inşallah iyi olur diye
Seher725 Nisa46 Bende yeni ögrenendim şu an 4+5 iz henüz çok küçük ilk öğrendiğim gece karnımın üstüne uyumamak için gece kaç defa uyandigımı biliyorum😂😂 tv de bir yemek görüyorum acaba canım çekmiş midir diye saatlerce düşünüyorum😂 Rabbim bütün bebekleri ve hamile anneleri korusun hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah❤🐣 Nisa46
Elifmstf Nisa46 inşallah kuzum bende dün 24.45le ogrendim işte. Ama düşük bı değer cuma bı daha bakalım dedi. O yüzden eşime de diyemedim öyle kendi içimde yaşıyorum heyecanımı stresimi😂
Ggga Kızlar çok korkuyorum 😔 3 gün önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi Gün kan verdim ve Bugün sonuçları aldım. Beta değeri 95 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan vermem gerektiğini söylediler ama değer düşük değil mi sizce de😔 (normal gebelik testi yaptığımda test silik çıkıyor)
esrahalil43 Ggga bence normal benimde 110 cikmisti onemli olan ilk cikan deger degil 2 gunde bir iki kat artmasi lazim garantilemek icin de 3 kere kan verin bence
Gaye5678 Elifmstf değerin mi düşüktü neden tekrrar kan istediler. Valla bende zor duruyorum aileler toplanacak onların yanında öğrenmesi nasıl olacak bilmiyorum. Pastaya yazdırıyım diyorum.
elfelf00 Beta değerim önce 80 di sonra 620 oldu demek ki hamileyim 😍 ama hiçbir şey hissetmediğim için acaba diyorum hâlâ 😆 5+6 olduk sanırım. Haftaya kontrole gideceğim kalp atışlarını duyar mıyız acaba 🤔
aturkinscotland Nisa46 20. Haftadayim ve gobegim buyudugu icin hareketlerim kisitlanmaya basladi. Oncesinde mide bulantim vs olmadigi icin hamileymisim gibi degil de halsizlik ve uykusuzluk sebebimi hastaymisim gibi dusunuyordum. Oyle hissediyordum😅 simdilerde tekmeler havada ucustukca hissediyorum gercekten hamile oldugumu 😂 yeni ogrendigimde falan hic hamilelik hissi yoktu desem yeridir 😂 arabayla İngiltereden Turkiyeye tatile bile gidip geldim🤪
Swlatmn Nisa46 tam 18 Ay bekledik her ay hayal kırıklığı ile hasta oluyordum tam bu ay aklımdan atmıştım doktorla konuşmuştum tüp bebek için kontrole gidicek tim hamile kaldım 🥰 öğrendiğimde 4+5 ile öğrendim beta 2471çıktı hemen ertesi gün muaneye gittim kese göründü dayanamadım 5+1 de tekrar gittim yolk sac kesesi ni gördük dün yani 7+3 de kalp atışını dinledik mucizemin ama Allaha şükür sadece uyku problemi yaşıyorum deli gibi yatıyorum birde hafif bulantı başka hiç birşey çok şükür inşallah miniğim hep böyle uslu olur💕
Feminenia Swlatmn təbrikler canım ilk defa üst ultrasondanmı gördün keseyi yoksa altdanmı muayeme etdiler
Swlatmn Feminenia canım ilk vajinal baktı çünki idrara sıkışık gitmediğim için göremedi vajinal bakmasını istedim vajinal baktı evet var dedi benimde içim rahatlamış oldu sonra diğer ikisini karından baktı ve dinledi