Nisa46 Esraktrc Evet sanki emanet gibi sanki düşmesi çok kolaymıl gibi geliyo ev işi falan yapmaya korkuyorum ya😍😹
Esraktrc Nisa46 Ben de öyleyim 😂 Bir de sürekli açım hep yemek yemek istiyorum sürekli bir şeyler yiyorum 🐣
NilGrl Nisa46 ilk başlarda öyle oluyor 😊 ben bilmeden 10 gün bahçelerde daldan dala atladım bi de bir korku yaşadım ki hayatımın en kötü günü gibi bi şeydi. O korkuya o daldan dala atlamaya hiç bi şey olmadı. 😊 çok şükür yaşancak gün varsa Allahım yardım ediyor 😊
Madinanin-Annesi kardelen214 evet bendede var akinti doktora gitdim tehlikesi yokmus achik kahve renginde birde beyaz olur.Koyu kahve olursa mutlaka doktora git tehlikeli oluyor
Esilagms77 Madinanin-Annesi benimde ikinci hamileliğim bende de oldu ilk aylar açık pembe renk korkma geçiyor doktoruna söyle
SeymaK Mrvesahn canım o his hiç bitmicek sanırım benim de bulantı tiksinme hiç bişeyim olmadı 12. Haftadayım ama sürekli herşey yolunda mıdır diye tedirginim her muayene öncesi be uyuyabiliyorum ne baska bisey yapabiliyorum yarın muayene günüm şimdiden telaşını yaşıyorum anca hareketlerini hissettigimiz zaman rahatlarız sanırım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Mrvesahn SeymaK Allah’ın izniyle alırız inşallah bol bol dua salavat çekin elinizi karnınıza koyun salavat çekin zaten Rabbim ne yazdıysa o Allah yardımcımız olsun gönül ferahlığı versin 🍀
zulus SeymaK benim de 12. Hafta ve yarın kontrole gideceğiz aynıyız sizinle 🥰 ben de sürekli bir şey mi oldu acaba diye düşünüyorum. Hissedemediğimiz için sanırım bu gerginliğimiz
Nehirinannesii SeymaK ahhhh canımmmm aynı yollardan geçtim bende. Sonra hissediyorsun, bu sefer hissetmediğin zman tedirgin oluyorsun. Bazen yoruluyorsun sonra o içeride kendini kasıyor , sen yine tedirgin oluyorsun. Sürekli bi tedirginlik hali 😅😅😅😅😅
esrahalil43 Merhaba kizlar benimde ikinci gebeligim ilki dis gebelikti suan 6.haftanin icindeyim yarin kalp atisini duymaya gidicez vendede bulanti vs yok bende tedirgin olmustum ama icimi rahatlattiniz😊
Nisa46 esrahalil43 Normaldir canım 8. Haftada başlıyormuş ama bundaha uzun süren anneler var yani bende yaşıcam görcem çok güzel😍😍
mbolat Mrvesahn henüz erken oldugu içindir benimde olmadı şu an 11. Haftaya giricem kusma ve bulantım çok
Aysegulylmz Nisa46 allah tamamina erdirsin ins isteyen her kuluna hayrli sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizlerin heycan gorunce aylar oncesine gittim bende 2 tane kayıp sonrası su anda 34+4 günlük hamileyim ve cok az zamn kaldi bir sorun olmadan ins kavusurum minnosuma. Ilk haftalr kadar panik olmasamda yinede o korku hic gecmiyor sadece hareketlerini hissettiginiz zamn iciniz rahat ediyor.
cansuyldz33 Madinanin-Annesi doktorum sordu bana da kusma varmı dedi hic yok dedim cok iyi dedi baska bi ark var ona kusma problemi icin ilaç vermiş
Madinanin-Annesi cansuyldz33 evet bende dedim dedi ilac ihtiyyac degil normal bir wey bebege ziyan degil salikli hamilelik geciriyorsundur demek.Ilac yazmadi.Aslinda burnumda korkuc koku olmasa kusmamda.Gitmiyor iwte koku
iremce_88 Nisa46 Ggga benimde silik çıkıyordu ilk bhcg 84,6ydı şimdi 6+4üz teyzesiii herşey yolunda gidicek inşallah 🥰