• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Hamiş olduğunu yeni öğrenenler veya yeni yeni hamileliğe alışanlar neler yaşıyorsunuz ben daha dün öğrendim ve ne yapacagımı bilmiyorum korkuyorum da bişey olur diye o yüzden bu postu açtım🙈Neler yaşıyorsunuz anlatırmısınız

Nisa46 canım benim suan 22 haftalık bende ilk öğrendiğimde aynı senin gibiydim her doktora gittiğimde bile diyordum allah korusun ya bişey olmusa 😂😂 suan cok daha rahattım bu 12 haftayı atlat rahatlarsın inşallah hiç korkma ben 7 haftalıkken hamile oldugumu öğrendim ve ben öğrenmeden önce ev tasımıstım ver her işi yaptım cok şükür allah korumus birşey olmadı korkma yani

Nisa46
      Bende hemen hemen yeni sayılırım. Bende ilk test yaptığımda eşim de evde yoktu o an oturdum agladım çünkü çok istiyordum ve 1 yıl bekledik çok şükür 19+1 oldum ❤️❤️😁

Nisa46 ben hamileliğimi öğreneli 20 gün falan oluyor. Şu anda 6+6 haftalığız 😍 doktora 6 gün önce gittim, doktoru görmeden önce kafayı yemiş gibiydim 😁 banyo yapmaya bile korktum bir problem olur diye. Otururken yavaş yavaş kalkerken tutuna tutuna 😁 insan ister istemez koruma içgüdüsüne bürünüyor, aynı zamanda da uzun zaman sonra gelince kaybederim korkusu oluyor. O yüzden hiç kafanıza takmayın , tadını çıkartın. En güzel zamanları kafanızda türlü türlü senaryolar kurarak zehir etmeyin. Herşeyin hayırlısı olacak buna inandırın kendinizi😊

Nisa46 bende yenilerdenim 6+5 olduk. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta kalp atışını duymaya gidicez ama bende çok tedirginim mide bulantısı kusma gibi şikayetlerimde yok bişey mi oldu diye sürekli endişe ediyorum :(

Mrvesahn beraber olmamız ne güzel , böyle görünce motive oluyorum bende 😊 ben 6+0 da gittim keseyi gördük, yerleşim yeri falan çok güzel dedi ama kalp atışını dinletmedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Bi dahaki gittiğimde 8+3 olucak nasipse. İlk başta biraz kuruntu yaptım neden kalp atışını duyamadın acaba boş gebelik mi diye ama bir problem olsa doktor söylerdi ki zaten her hamilelik bir olmaz kıyaslamamak lazım. Güzel düşünelim güzel olsun 😊

Ffc2224 Ay inşallah ya kimyasal durumu falan da varya onlardan da çok korkuyom çok endişeliyim ya öf😟😂

Glakky1 Bende testi elime aldım kan testini baktım 66 elimayağım titremeye başladı rüyamı bu dedim o kadar mutlu oldum ki sonra eşimi aradım ağladım hamileyim diye aslında sürpriz yapıcaktım o heyecanla sürpriz de kalmadı😄