Hamiş olduğunu yeni öğrenenler veya yeni yeni hamileliğe alışanlar neler yaşıyorsunuz ben daha dün öğrendim ve ne yapacagımı bilmiyorum korkuyorum da bişey olur diye o yüzden bu postu açtım🙈Neler yaşıyorsunuz anlatırmısınız
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Nisa46 canım benim suan 22 haftalık bende ilk öğrendiğimde aynı senin gibiydim her doktora gittiğimde bile diyordum allah korusun ya bişey olmusa 😂😂 suan cok daha rahattım bu 12 haftayı atlat rahatlarsın inşallah hiç korkma ben 7 haftalıkken hamile oldugumu öğrendim ve ben öğrenmeden önce ev tasımıstım ver her işi yaptım cok şükür allah korumus birşey olmadı korkma yani
Bende Suan öğrendim ama silik çıktı emin degilim
Dün öğrendim yarın tekrar test vericem artmasını bekleyeceğiz 🤲
Nisa46 ben hamileliğimi öğreneli 20 gün falan oluyor. Şu anda 6+6 haftalığız 😍 doktora 6 gün önce gittim, doktoru görmeden önce kafayı yemiş gibiydim 😁 banyo yapmaya bile korktum bir problem olur diye. Otururken yavaş yavaş kalkerken tutuna tutuna 😁 insan ister istemez koruma içgüdüsüne bürünüyor, aynı zamanda da uzun zaman sonra gelince kaybederim korkusu oluyor. O yüzden hiç kafanıza takmayın , tadını çıkartın. En güzel zamanları kafanızda türlü türlü senaryolar kurarak zehir etmeyin. Herşeyin hayırlısı olacak buna inandırın kendinizi😊
Nisa46 bende yeni öğrendim doktora gittim 4 haftalıkmıs 😬 pzt günü kalp atısı icin gidicem duyacakmışız ❤️🤣
Elifmstf artıyor o beta ya sorun asla yapma benmde öyleydi verdim artmış 2 günde
meryemcem erken olduğu icin hamilesin canmm benmde öle cıktı 🤣
AA çok sevindim 🥰
aycaycayca_89 Merhaba bende 6+5 im aynı zamanlara denk gelmiş hamileligimiz ben daha kalp atışı ilk doktora gitmedim haftaya gidicem siz gittiniz mi.
Nisa46 bende dün öğrendim boşlukta yürüyo gibiyim çok mutluyum karnımda ağrı ve kramplar var sadece
Nisa46 bende dün öğrendim 2. Gebeliğim sezeryan olck korkuyorum 3 haftalık
Mrvesahn beraber olmamız ne güzel , böyle görünce motive oluyorum bende 😊 ben 6+0 da gittim keseyi gördük, yerleşim yeri falan çok güzel dedi ama kalp atışını dinletmedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Bi dahaki gittiğimde 8+3 olucak nasipse. İlk başta biraz kuruntu yaptım neden kalp atışını duyamadın acaba boş gebelik mi diye ama bir problem olsa doktor söylerdi ki zaten her hamilelik bir olmaz kıyaslamamak lazım. Güzel düşünelim güzel olsun 😊