muhendisanne1 mom101 son 14 gün kaldı 38. Haftaya girdik bakalım içimden hep 38+5 geçiyordu ama daha kanala bile oturmadı 🙈 bekliyorum oğluşumu
Minigimm2020 mom101 ay gercekden üzüldüm ya her türlü bu doğum zor ben catiya açıklığa baktiklarindan korkuyorum ki seni düşünemiyorum ama suni vs alırsın ondan önce heralde . Insallah kendi sancilarinla acilmanla dogum yaparsın baska şeylere gerek kalmaz
mom101 Minigimm2020 amin inşallah çok sağol inşallah hepimiz sağ-salim kolaylıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻
Aysegulylmz mom101 sooon 37 gun ara ara sancılarm oluyor artk daha cok yorulmaya basladm. Bu ay sonunda bekliyorum mucizemi bir gelsede rahatlasam artk. Heycanla korku aynı zamnda hissedilmeye baslandı bile. :)
Ebruaydn mom101 bende 37 haftaya girdim ama bebeğim hala dönmedi egerki dönemezse doktor 12 sinden sonra sezaryan günü alırız dedi inşallah döner dua edin 🤲🤲
Ebruaydn Asyaagkcn 12 sinde gidicem iki hafta önce donmemisti inşallah döner i zamana kadar yoksa sezaryan olucam
Ebruaydn Asyaagkcn doktorum bekliy3c3z dedi birşey demedi o yüzden birşey yapmak çok mantıklı gelmiyor bana
Eymeninasaf Uygulamaya göre son 31 acaba 40 hafta da dahil mi uygulama öyle mi hesapliyo bilen var mi
Nurmona Ravzanurmom son 10 1,5 cm açıklık rahim ağzında yumuşama var ama bende bişey yok ne zaman gelir acaba 🙄
Ravzanurmom Nurmona inan kelin ilacı olsa başına sürer derler ya o vaziyetteyim 9 gün hiç belirti ağrı sanci su yookk😑