E3535 mom101 gelmiyolar arkadasim gelmiyolar 🤣🤣 benim son 5 gunum gelmezsr suniyle baslatcaklar mecbur🤣
Yaseminilter Sbrcndglg sol kasığımda ağrı var canım doğum pozisyonunda şuan adım atmakta zorlanıyorum sadece çatıya yerleşmedi hala o yüzden başka ağrım yok herhalde ☺️ Senin nasıl gidiyo var mı ağrın ?
mom101 Krcnummu bende 31 gün kaldı şimdi hastanedeyim doğuranları gördükce bende doğurmak istiyorum fakat hazırlıklarım tamam değil😅
Pinkbaby mom101 aynı canım programa göre benimde 31 ama günümüz belli oldugu için 20 sizin niye erken nedir sorun
saramomy Akty0753 anneler olmadan olmazz😁😁 birde benim annem çok kalamayacak Kasım’ın ilk haftası gidecek o yüzden inşallah sağlıkla annem gelir gelmez alırım kucağıma😌🤲🏻
mom101 Kızlar sizlere 1 sorum olucak ayağa kalkınca vajinada baskı oluyor karnım sanki beni aşağı doğru çekiyor ve sanki bebek çıkıcak vajinadan kimde böyle oluyor ve sebep nedir acaba?
dilarabasegmez mom101 Aynen bende de oluyor. Hatta ayağı kalkacağım zaman özel bölgem öyle bir ağrıyor ki doğsun artık diyorum 😭