Kbrklnc Elifmstf canım kuruma cizgisi gibi duruyo bende yaptım aynı boyleydı o kadar sevinmıştımkı anlatamam sonra hasta oldum yınede bır kan testı yaptır
aysenurzgr Elifmstf hayırlı olsun canım benim de testim böyleydi ben hamile değilimdir sanıp attım sonra emin olamayıp sağlık ocağındaki doktora götürdüm hayırlı olsn üçüncüye hamilesin dedi 20 haftalık hamileyim şuan 🥰
Elifmstf aysenurzgr ayyy sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum 😇 tam çıksa şüpheye dusueyecek de iste böyle olunca🙄 kan sonucu çıkana kadar acaba derim artık 🤗🤭🤭
Kbrklnc Elifmstf inşallah vardır kuzum ıkıncı attıgını daha yenı gordum 😇 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın😇🥰
Elifmstf Purpura26 Merveerhannn Cramel sntn Feyzaaa1 afrasil Kardelenyigit kan sonucum 24.45 gebelik var gibi dediler ama değer çok düşük cuma tekrarliycaz. İnşallah artarak devam eder çok sağolun cevaplarınız için💕
sntn Elifmstf benim testim de böyleydi hatta daha silikti ama ben 5 dakika içerisinde gördüm senin 5 saat olmuş zaten testin açıklamasında da yazıyor uzun süre geçmiş testlere itimat etmeyin diye bence tekrar alıp denemen en mantıklısı olur
afrasil Derenannecik45 bence sen iyi oku baktım birsey yoktu diyor sonra 5 saat sonra bakmış varmış o kadar kesin ve heveslendirici konuşuyorsunuz ki sanki kan sonucu görmüş gibi . Çizgiyi bende görüyorum belki gebelik vardır ama 5 saat sonra görülen çift cizgiye hayırlı olsun var taze anne denmez . Heveslenip çıkmazsa daha çok üzülecek
afrasil Elifmstf canım kan ver 5 dk içinde çıktıysa pozitif görünüyor inşallah kanda da çıkar hadi hayırlısı insallah vardır 🤲
Kardelenyigit Kızımda bende akşam yapıp sabah böyle karşılaşmıştım şimdi 4 aylık olduk bile karşımda 😊hatta kazara 2.bebişimdw geliyor sanırım 🙄yine test yaptım 4-5 saat sonra çookk silik çizgi gördüm