Anestezist Elifmstf hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla ilerlemesi basip olsun inşallah..benimde bugün yumurtlamanın 13. Günü sabah idrarda çok silik çıktı varla yok arası öğlende kan vericem inş beninde pozitiftir 🙏
Nisa46 Elifmstf Canım benimkide dün böyleydi bugün kan testi verdim ve 66 yla öğrendim hayırlı olaun Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin hamilesinnn🥰
Elifmstf Nisa46 seninde hayırlı olsun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım. Adetim dün yada bugün bekliyodum geçmemişti öyle ama yumurtlama geç oldu
afrasil Elifmstf ay canım inşallah adetij geçmediyse ondan düşüktür belki . Artar insallah 🤲 cuma günü belli olur canim
Elifmstf afrasil inşallah kuzum adetim dün bugün olması gerekiyodu bu aralar bekliyodum geçmedi öyle yani. Ayyy cuma gelsin diye iple çekiyorum sürekli bı tarih bekliyoruz 😇
Elifmstf minikmucizem1_ benimde geç yumurtlama oldu takiple olduğu için biliyorum belki benimde ondan öyle düşük çıktı.
Nisa46 Elifmstf Hımmm benimki geç döllenme filan değil o zaman çünkü adetime 3 gün var 66 iyi gayet:)
Elifmstf Nisa46 gayet normal canım sonuç herkese göre değişir zaten önemli olan 2 günde 2 kat artması. İnşallah artar ikimizinde kuzum 🤲