19 hftalık hamileyim akıntim fazla diye doktora geldim . Rahim agzim acilmis tamamen ve bebek dogmus vajinadan kesesi gozukuyordu. Doktor dogmus bu bebek serklajda yapmaya calissak cok tehlikeli keseyi patlatabilirim iterken yuzde 1 ihtimal veriyorum devlete gtsen zaten bebegi öldü diye alırlar dedi. Yuzde 1 ihtimalide deneyelim istersen yoksa zaten belki 1 saat blki 3 saate dogar tamamen dedi . Denedik dün ameliyata girdim cok sukur yuzde 1 lik ihtimal gerceklesti kızimi keseyle itmis doktor rahim agzimida cuval diker gibi saglamca diktim dedi bundan snrasi takdiri ilahi dedi doktor. Eger tutarsa 8 hfta sonra bebegi sezeryan ile alicak. Ayaklaryla vurmasin diye bas assagi döndürmus şuan hastnde ytyrum dua edin kızım dayansin 8 hfta daha . Mucizemiz dogsun saglikla. Oglumuda ani klp drmasi sonucu olu dogum yapmıştım . Rabbm tekrar evlt acsi vermesin..

MYstryy allah yardımcın olsun canım inş kucağına alırsın bebeğini🙏🙏🙏

MYstryy rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah bekler ve sağlıkla sizlere kavuşur 🤲🏻

MYstryy Moralini yüksek tut söylemesi kolay biliyorum fakat hep bunu düşünmemeye çalış belki bak tekrar bir mucize olur ve daha da uzar bu hafta
    Sağlıkla doğsun inşallah

Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum sağlıcakla kucağına al bebişini 🙏

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🤲🏼💕

MYstryy Rabbim evladını sana bağışlasın canım benim sağlıkla hayırlısıyla al kucağına inşallah 🙏🏻 Bol bol dua et Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah

Hepinizden Allh razi olsun. Rabbm hc bir anneye evlat acisi vermesin

MYstryy
    %1e girmiş annesi 👏👏👏 demek ki çok güçlü ve seni bırakmak istemiyor. Rabbim büyüktür. Sağ salim doğsun inşallah

MYstryy Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. İyi düşün iyi olsun rabbim meleğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Allahım meleğini sana bağışlasın rabbim acısını göstermesin, dualarımız sizinle , allah büyüktür Insallah sağlıkla kucağına alacaksin😍

MYstryy canımmm inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼

MYstryy rabbim şifa versin ☺️Biz annenler ne kadar güçlü olursak miniklerimizde o kadar güçlü olurlar 😊moral bozmak yok

MYstryy rabbim korktuklarımızla sınamasın evladını sizleri bağışlasın inş canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
    canım yeri değil ama nasıl akıntın vardı acaba 🥺 gebelikte olan normal akıntıdan farklı mıydı

MYstryy Amin inşallah okurken gözlerim doldu Rabbim yardımcın olsun yavrunun bağışlasın ssna🤲🏻🤲🏻

Rabbim zorluk yaşayan bütün annelere sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin dualarım bütün annelerle 🤲

MYstryy öyle zor bi imtihan ki rabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini inşallah iyiki doktorun böyle bi ihtimali denemiş 🙏🏻 Bu bile bi mucize dayan inşallah sağlıkla gelir