Kelebekdegilkepenek Bende çok beğeniyorum Ezo ismini, eşime kız olursa koyalım diyorum pek sıcak bakmıyor kısa diyor yanınada isim olmaz diyor ama bence çok özgün bir isim. Ben bu şarkıyı dinledikten sonra Ezo ismini çok beğenmiştim,bi dinle güzel şarkı 🙃
B23- Kelebekdegilkepenek benim eşimde ilk bir kısa dedi şimdi asla başka isim düşünmüyor Ezo olucak diyor ☺️ Şarkı gerçekten güzelmiş 🥰
Cbpinarq sugarfamily isimi öveceksen daha kibar ve saygılı övebilirsin bunun icin daha hoş sözler var.Baska annelerin koyacagı isimlere kusucam demekde ne bilim 😂 kısaca her yerde her zaman saygı🌼
sugarfamily Cbpinarq canım benim yakınında ya da sende olabilir isimlere kusmuyorum hepsi ayrı ayrı çok güzel isimler fakat her yerde duyduğum için kusucam dedim bir şeyi heryerde gördüğünüzde de aynı tepkiyi verebilirsiniz ben kullanan annelere ya da ismi taşıyan çocuklara herhangi bir atıfta bulunmadım. Keşke yanlış anlamasaydınız…
AsyaNildaa B23- Kürtçe daha güzel isimler var. Nevşin Zerya Rozelin Şinda Ruken… Bunlar hem Kürtçe hem herkeste yok hem de anlamları çok güzel ama herşeyden önce önemli olan senin ve eşinin seçimi.kimsenin sizin zevkinize karışma hakkı yok 🥰😘
Cbpinarq sugarfamily En azından ne demek istedigimi biraz anlamışsınız.Ozaman Ayşe Fatma Zeynep isimlerini duydugunuzda aç olmaya calışında karşınızdaki insanları zor duruma sokmayın.iyi günler dilerim🌼
BirYUDUMask Ahsen mila Mina lina lila liya alya arya hira ikra ve niceleri erkeklerde de eymen özellikle bu isimler çok konulDu kötü isimler mi hayır ama çok sıradanlaştı bir zamanların ayşesine fatmasına döndü. Ezo ya gelince yanına bir isim daha koymanızı tavsiye ederim çünkü çocuğunuz ilerde sizin düşündüklerini düşünmeye bilir insanın ikinci bir alternatifi olmalı . Özellikle okul çağı çocukları acımasız oluyorlar dalga konusu yapabilirler bu yüzden ikinci bir isim olursa direkt onu kullanabilir
Seher26 Kötü yorum yapanları anlamıyorum bence gayet güzel bir isim senin ve eşinin içine siniyorsa kesinlikle koymalısın Kemal Sunal’ın kızının adı da ezo Sunal
AsyaNildaa B23- sanki uzun bir isimmiş de bozuk şekilde kısaltılmış gibi,yani emineye emoş ya da emo der gibi.ezo da bana sanki Ezgi isminin bozulmuşu gibi geliyor.ezgi_ezo
B23- AsyaNildaa zaten bizim orda uzun işimde taksan herkes kısaltıyor bende bari direk kısa takayım dedim 🤣🤣🤣 Mesela ismim Berfim bana berfo diyorlar 😂
AsyaNildaa B23- ben de Diyarbakırliyim, eşim Ankaralı.biz de kızımıza Kürtçe isim çok istedik ama maalesef ne Kürtçe ne de Türkçe işte bu diyeceğimiz bi isim bulamadık.doguma da 1 hafta kaldı, düşün yani 🤪😀🥰